Bianchi RCX 230 Nasıldır?

Misfit

Üye
Tepki
3
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bisikletleri araştırıyorum. Yeni bulduğum Bianchi RCX 230 diye bir model buldum ve şu anda 800 tl gibi bir fiyata sahip olabilirim. Tek düşüncem maşanın ZOOM olması sizce nasıldırdır. Sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bisikletin özellikleri:

• FrenSHIMANO BRM355 HİDROLİK DİSK
  • Jant26" BIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM 32H DİSK
  • KadroALÜMİNYUM 1.1/8" YARI ENTEGRE
  • LastikBIANCHI 26X2.10 56-559 SİYAH
  • Maşa26'' ZOOM CH-565-D MLO 1.1/8'' MAŞADAN KİLİTLİ
  • SeleSELLE ROYAL 2066URN
  • VitesSHIMANO ALTUS
  • Vites KollarıSHIMANO ALTUS SL-M310 3X8
  • Krank TakımıSHIMANO FCM171 42X34X24

Scudo

mehmet ulaş

Forum Bağımlısı
Tepki
571
Bisiklet
Mosso
zoom maşadan fazla birşey beklemeyin önce bunu söyleyeyim.Dağ bisikleti sonuçta hidrolik sistem var iyidir arazide güven verir.Maşasınıda müsait olduğunuda güzel bişey alırısnız

newhidalgo

Üye
Tepki
11
İsim
Hüseyin T
Bisiklet
Salcano
abi bianchi tavsiye etmiyorlar bence başka markalara bak

Misfit

Üye
Tepki
3
@newhidalgo
Salcano Astro 30 ile arasında kaldım. Bianchi nin bu söylediğim modelinde beni çeken ise hidrolik disk fren oluşu ama maşadan korkuyorum. Astro'nun maşası daha iyi geldi ama v fren. Karar veremedim buradan yardım bekliyorum.

newhidalgo

Üye
Tepki
11
İsim
Hüseyin T
Bisiklet
Salcano
abi bende fazla bilmiyorum ama disk frenin fazla bir önemi olmadığını söylüyorlar birde kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bianchi bizim ülkede kalitesiz satıyor diye duymuştum tabi benim bilgilerim kulaktan duyma tecrübeli kişiler yardım edecektir :D

Misfit

Üye
Tepki
3
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Burada birkaç kere bu tip soru sordum fakat hiç bir zaman net bir şekilde yardımcı olunmadı zaten. Neden bilmiyorum. Ben arazi sürüşleride düşündüğüm için acaba v fren yetersiz kalır mı diye bir soru işaretim var. Sorularıma cevap bulabilirsem artık bir bisiklet sahibi olmak istiyorum bende.

newhidalgo

Üye
Tepki
11
İsim
Hüseyin T
Bisiklet
Salcano
ilk bisiklet ise bence öyle fazla bir özellik arama orta bir bisiklet al

Misfit

Üye
Tepki
3
@newhidalgo
Evet o konudada kafam karışık Carraro CRP 710 a kadar baktım hatta almayıda düşündüm ama yeni başlayacağım önce orta fiyat bir bisikletle mi başlasam yoksa Crp 710 gibi bir bisikletlemi başlasam bilemedim.

newhidalgo

Üye
Tepki
11
İsim
Hüseyin T
Bisiklet
Salcano
benim tavsiyem orta bisikletle başla. ben daha önce tanımadığım bilmediğim bir markayı almıştım gerçi çok küçüktüm 8 yaşında falan 200 tl ye almıştım hala duruyor kullanmıyorum 2 senedirde binmemiştim bugün salcano excel kampanyadaymış 249 tl bende 1 haftadır araştırıyordum ani bir kararla bu salcano exceli aldım. ve bana oldukça iyi geldi ilk bisikletin ise tavsiye ederim fazla bir özellik aramıyordum ben amortisör dahi yok ama öncekindede olmadığı için memnunum bazıları beğenmiyormuş ama bence ideal bu fiyat için başka bir şey bulamazsın gibi. ama kullanım amacın çok önemli benim ki okul ev- ev dershane

yonuzzade

Üye
Tepki
15
İsim
Tarık
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Kron
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Bu konuya fikir verecek kimse yokmu? Aynı sual şuan benim içinde geçerli.nasıldır bu bisiklet

SalihYLDRM

Üye
Tepki
12
İsim
Salih
Ben bikaç kullanıcıya sordum güzel diyolar ben alıcam 1-2 ay içinde

yonuzzade

Üye
Tepki
15
İsim
Tarık
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Kron
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
@SalihYLDRM
Zoom maşadan dolayı kötü diyorlar ayrıca ondaki hidrolik fren sisteminide beğenmiyorlar.Ama bence gayet makul,güzel birbisiklet çok hoşuma gitti

SalihYLDRM

Üye
Tepki
12
İsim
Salih
@yonuzzade
Aynen zoom maşa yüzünden kötü diyolardı zaten ileri seviye bi mtb değil ben başlangıç için alıcam

Flicker

Üye
Tepki
34
Maşası dışında gayet güzel bir bisiklet olduğunu düşünüyorum

SalihYLDRM

Üye
Tepki
12
İsim
Salih
O fiyata zaten herşeyi dört dörtlük olan bi bisiklet yoktur

caesar

Forum Bağımlısı
Tepki
671
İsim
caesar
Bisiklet
Salcano
@Misfit dostum üzerine koy 300 lira git salcano astro hd 27,5 al kafan rahat etsin. Ne diye uğraşıyorsun. şunu da belirtmek isterim arazi sürüşünde v frene güvenmeyin arkadaşlar. Arazide en güvenli, mantıklı ve performanslısı disktir .

SalihYLDRM

Üye
Tepki
12
İsim
Salih
Zaten 300 lira daha koyabilsek bu kadar araştırmazdık bu bisikleti

caesar

Forum Bağımlısı
Tepki
671
İsim
caesar
Bisiklet
Salcano
Abi 3000 koy demiyorum ki 300 diyorum. Beklersin iki ay alırsın. Yani sizin için söylüyorum. Bianchi nin Türkiye de üretilen modellerini öneren insan sayısı son derece azdır. 800 Lira az para değil. Beklet paranı düzgün bir şey al derim ben. Nihai karar tabiki zat-ı alilerinizindir ;)

SalihYLDRM

Üye
Tepki
12
İsim
Salih
Babama fazla yük olmak istemiyorum o yüzden Max 1000 TL'lik bu bisiklet var

• Beğen
Tepkiler: caesar