Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi MKX-2400 veya Rockrider 500 S arasında

Tayfun D

Üye
Tepki
0
İkisi arasında seçim için yardımlarınızı bekliyorum.

Scudo
Sanıyorsam biri 29 biri 26 jant.Önce 29 mu 26 mı diye karar vermelisiniz...

bence Bianchi daha önde kardeşim bu ikisi arasında.

Bu ikisi arasinda 26" 29" düsünmeden direk sonucu ne olursa olsun bianchiyi alirdim.:harika:

Ama yinede o fiyata 2.elden temiz daha iyi bisikletler buluna bilir.

?? aynı kategoride bile değiller... bence bisikleti ağırlıkllı ne amaçla kullanacağınızı düşünmeden karar vermeyin..

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
@Halil Barış Çaldıran
Evet ayni kategoride bile degiler cünkü RR 500 S'in bir kategorisi yok. Sadece cakma cift süspansiyonlu öylesine yapilmis bir bisiklet.;)

Bacakların güçlüyse RR6.3 hem daha ucuz ve daha karizma duruyo bence

20130822_144447[1].jpg

@Murat Cömez
RR denince sanki bmw gibi oluyor.☺Bianchi Merida diyoruz RockRider demiyoruz.

@Ozan Güneri
Evet öyle ama Bianchinin Meridanin bir kisaltilisi yok Rockriderin var RR.
BMW'de Bayerische Motoren Werk'in kisaltilisi yada Mercedes Benzin kisaltilisi MB ama %80 Daimler diyorlar ve Porsche'ye sadece Porsche diyorlar cünkü kisaltilisi yok.:)

@Murat Cömez

RR de Rolls Royce'un kisaltmasi degil miydi yahu :p

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Murat Cömez
Yok benim demem bmw 1000 rr gibi

@suat akman
Oda olabilir hic Rolls Roycem olmadi ve olmayacakda, onun icin hic o markayla ilgilenmedim.:D

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Piyasada RR 6.3 yok sanirim. Ankara golbasinda yasiyorum biraz dagda bayirda kullanmak icin almak istiyorum. 1.90 boyum var yani 29" lik daha uygun olur sanirim ama bu vites attiricilar falan bakildiginda Bianchi daha mi iyidir. Bisiklete yeni basliyorum cocukluk bilgisi disinda bilgim cok az sorup arastirmadan almak istemiyorum pisman olmamak icin. yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

Piyasada RR 6.3 yok sanirim. Ankara golbasinda yasiyorum biraz dagda bayirda kullanmak icin almak istiyorum. 1.90 boyum var yani 29" lik daha uygun olur sanirim ama bu vites attiricilar falan bakildiginda Bianchi daha mi iyidir. Bisiklete yeni basliyorum cocukluk bilgisi disinda bilgim cok az sorup arastirmadan almak istemiyorum pisman olmamak icin. yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

Bianchi Adx 2700 29J Dağ Bisikleti
Carraro Bıg 829 29J Erkek Dağ Bisikleti

bu ikisi arasında hangisi alınmalı sizce.

Bide sormak istediğim kadın bisikletlerinde neden maşa kilidi olmuyor eşime de alacağım ama anlayamadık olmaması ne gibi bir sorun yaratır. Şimdiden teşekkürler.

Carraro Bıg 829 29J Erkek Dağ Bisikleti

Bianchi ADX 2700 Dağ Bisikleti

Hangisi alınmalı

Geri