Scudo Sports

Bianchi miles

Scudo
@Furkan D

@Furkan D

merhaba ilk iki mesajınızın arasında 8 saat var... konunuz kimsenin ilgisini çekmemiş değil aslında ;)

bisikletiniz çok güzel... bir ara ben de düşünüyordum... iyi günlerde kullanın, iyi pedallar

@Furkan D

teşekkür ederim, teşekkür ederim, hemen yanımda bir kol uzağımda..bugün binemedim, hastaydım...çok mutlu oldum beğendiğinize tavsiyelerinizi de alabilirim

@Furkan D

bu bisikletin hakkı turdur :)

tura çıkmanızı ve bol fotolu bir yazı ile bizlerle paylaşmanızı tavsiye ederim...

ayrıca dinamolu göbek hakkındaki yorumlarınızı 4 gözle bekliyorum :)

inş. çıkıcam. heybe bakıyorum şimdi, ekipmanları tamamlıyım :D

@Furkan D

Benim resim eklememe gerek kalmamış :) Geçen yıl almıştım, birebir aynısı :D Güle güle kullanın...

teşekkür ederim, şu an bisikletimle göz gözeyiz, çok romantik :))

bisikletiniz hayırlı olsun, sağlıkla kullanın. ben de kasım 2011 de bunun aynısı olan carraro athos 604 almıştım, 2012 de modelin ismini elite olarak değiştirdiler. carraro - bianchi aynı grubun (accell) markası olduğu için aynı özelliklerde ikisi de. bianchi biraz daha pahalıydı ben aldığım da. şehir içi işe gidip gelirken kullanıyorum İstanbul'da ve çok memnunum. 11 ayda yaklaşık 3500 km yaptım, İstanbul'un tepelerini ve çukurlu olabilen yollarını aşmak için ideal, hiç önemli bir sorun çıkarmadı şimdilik. 3-5 ayda bir servise götürüyorum, sorun olmadığı için genel bir bakım yapılıyor. dinamo ve amortisör iyi ama olmasa da olur; biraz ağırlık yapıyor.

teşekkür ederim. ben viteslerde biraz sorun yaşadım, özellikle ön viteste. ama ayar yapılınca bi sorun kalmadı.

@Furkan D

Memnun musun bisikletinden Furkan? Miles hakkında yorumlarını bekliyoruz...

Geri