Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

biançhi champion

latif.07

Üye
Tepki
15
(link)

(link)

İyi akşamlar arkadaşlar,mtb bisikletim vardı şimdi birde yarış bisikleti almayı düşünüyorum.Ben Antalyalıyım,Antalyada satılık bir tane Biançhi Champion buldum.Bisikletin 2 lastigi orjinal,çok temiz kullanılmış KADRO BOYU 52 cm MERKEZDEN MERKEZE ÜST BORU 54 cm dir.Bisikletin sahibiyle konuştuk 600 tl ye vericek.600 tl bisikletin deyerimi yoksa 500 tl yemi almalıyım yani bu bisiklet kaç tl eder?Birde bu model tutmamış bir model elimde kalma riski varmı 2005 model bisiklet sonuçta.Tavsiye edermisiniz arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

NOT: Yukarıdaki resim temsili resimdir bisikletin kendi resimi deyildir.Resim alıntıdır.

Scudo
Kardeşim senin boyun kaç cm önce onu yaz bisiklet öyle alınmaz o bisiklet flatt bisiklet önce ölçülerini değerlendir ve ben bunu beğenmedim bunu satayım başkasına bakayım diye bisiklet alınmaz bir kere en iyisini ve sana uygun olana bak derim bak bisiklet resimlerinden ali baba 10 haramiler e bir göz at bence
saygılar
ali baba

kardeşim cevap verdigin için teşekkürler,benim boyum 173 cm.ali baba ve 10 haramilere baktım güzel bisikletler var.zaten biançhiyi alıp satıcı deyilim biniciyim ama olduda satmak istedim demiştim.

Geri