Scudo Sports

bianchi aspid'imi geliştirmeye nerden başlamalıyım?

serhan kar

Üye
Tepki
7
herkese selamlar.Denizli ısparta turumda, bisikletin yolda gitmediğini iyice anladım. garip sesler çıkarmaya başlıyor.. sanırım jantlar eğilip büküldükçe biyerlere sürtüyor ama olmayabilir de.. ilk önce jant setini mi değiştirmeliyim yoksa kadroyu mu? kadroyu değiştirirsem maşayı da değiştirmek zorunda mı kalırım..kafam çok karışık. yardımcı olursanız sevinirim..

Scudo
üstündeki herşey orjinal fakat asfaltta kullanırım diye yol bisikleti lastiği var..

Bende de Bianchi Aspid vardı, sonra Scott Aspect 10 aldım.Tabii baya bir evrim oldu benimkisi; ama bence bilindik markalardan, kesenize göre bir bisiklet almak sizi tatmin edecektir.Mesela Sedona, Kron... gibi.Benim satılık Sedona'm var.İlgilenirseniz haberiniz olsun; ama kredi kartı işi nasıl olur bilmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: serhan kar
ya geotech race kadro alsam benm bütün parçaları ona montajlasam:/ yaza üçyol noktadayım bu arada..umarım pedallarız birlikte..

Nokta'ya çok yakınım ben, Yeşilyurt; ama bisikletimi satıyorum işte :( Bence hiç o Bianchi ile uğraşmayın.Benimki Bursa'da duruyor.İzmir'de Scott'ımı kullanıp oraya gidip Aspid'e binince, attan inip eşeğe binmiş gibi oluyordum.Şimdi Scott'ımı da sattım.Sedona'yı satmaya çalışıyorum :(

• Beğen
abi ancak taksitle alabileceğim.. henüz kredi kartım bile yok..bankaya müracaat etmem lazım:/

hemen işin kolayına kaçıpta,yeni bisiklet almanız bence,yanlış.Bisikletinizde garip sesler derken açıklama yapmanız ve burada yorumların oluşması belki de eski bisikletinizi kurtarmaya yetecektir.:D

• Beğen
Peki ne kadar kurtarma? Bisikletim satılık olmasa da emin olun bunları yazacaktım.Çünkü Bianchi Aspid ve daha sonrasında Scott gibi bir bisiklet kullanımış biri olarak biraz söz hakkım olsun isterseniz :) Belki bisiklet onarılır ve eskisinden daha güzel olur; ama bir Scott, Trek, Sedona hatta Salcano olabilir mi? ;)

• Beğen
bisikletim ayaklığında dururken farkettim fren pabucuna dokunuyor, yolda giderken daha fazla salınıp beni yoruyor ve dediğim sesler sanırım böyle çıkıyor. yarın ön ve arka göbekleri değitireceğim telleriyle birlikte. aklımda kırmızı renkli göbekler var çok hoş görünüyorlar..sanırım beni bayaa bi rahatlatacak..ama hedefim geotech speep kadro üzerine yeni bi bisiklet toplmak..çelik kadromla hiçbizaman yeterli aerodinamik yapıyı sağlayamayacağımı düşünüyorum..ilginize çok teşekkür ederim...

vazgeçtim..bisikletimi satıyorum...güzel bi bisiklet alıp pedallamaya devam...

verdiğin paraya değicek bir bisiklet al derim serhan kardeş.. araştır,fikir sor gerek üstadlara gerek bisikletçilere.. sedona öneririm ben sana bir araştır bak derim.. paranın karşılığınıda veriyor.. karar genede senin.. iyi forumlar dilerim

• Beğen
Arkadaşım o bisikleti satsanda çok para etmez en fazla 100 - 150 tl bence onu adam etmeye çalış kendin yapmayı dene olmadı bisikletçiye git ona baktır o bisiklet sein antreman bisikletin olu böylelikle zora alışırsın daha iyi hafif bir bisiklet alınca senin için daha iyi olur ... :)

Geri