Scudo Sports

bianchi argon

Scudo
fiyatları 400-500 arası degisiyoo o butceye daha hafif donanım olarak daha iyi bir kron yada sedona bulabilirsin...

arkadaşlar linkini vereyim bakın ben kararsızım sizin fiikirlerinizi alayım

(link)

şu tarz bisikletin görüntüsüne aldanmayın sadece görüntüden başka bişey değil üzerindeki kadro zaten 50 lira etmez satsan sıfır olarak yemin ediyorum kimse almaz.Artık çift amörtisör sevdasından vaz geçmeli hemde çok yorucu ekstrdanda ağır :)

çift amortisörlü olduğu için senı çok fazla yorar ve o ustundeki donanımlara o para verilmez.Sedona veya krona bakmanı öneririm.

iniş için kullanmıcaksan disk fren sadece fazlalık olur die düşünüorm aynı zamnda oldukça hassas bianchide ki disklerin balatalarını sık sık deiştirmek zorunda kalabilirsin kendimden biliorm...

Arkadaşlar sabah Bianchi Star aldım, Argon ve Star arasında kalmıştım ama Argon da çok fazla aşırı ağırlık vardı. Argon çok ağır..

Sanki Star çok hafif. Ortadan amortisörlü bisiklet (hi-ten ise) alınmaz. Alınsada mutlu olunmaz.

Star'la Argon arasında ağırlık ölçüsü yapılırsa arada baya bi kilo farkı var. Hemd öyle böyle bi ağırlık değil.

@Süleyman Uzunköprü

Biz öyle zengin çocuğıu değliz ki abi 2-3 binliralık bisikletimiz olsun dımı :)

Zengin çocuğu olmakla ilgisi yok, 20-25 kiloluk hemde amortisörlü bisiklete bineceğime hiç binmem. Amortisörsüz ve alüminyum bir bisiklet ise sizin ulaşamaacağını fiyatlarda değiller. Duygu sömürüsne gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Faruk UZUNKÖPRÜ
Geri