Scudo Sports

Bianchi Alıkut vs Sedona 781

Bı alıkut kullanıcısıyım sedonayıda zamanında cok dusunuyordum ama ıyıkı alıkut almısım dıyorum kadro geometrısı cok guzel ılgı cekıyor goren gelıp bole bı kadroyu ılkkez gordugunu soleyıp hayranlıgını gızlıyemıyor. farklı olmak herzaman guzeldır alikut derım crossride jant setinide yabana atmamak lazım :in:

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
Scudo
entegre headset ile ilgili araştırma yapıp Alikut headset detayının nasıl uygulandığı ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmadan kadro şekli güzel diye almak bana sakıncalı geliyor. Spektlerde ifade edilmeyen bir detay kullanmadılarsa bu tip headsetlerden uzun vadeli kullanımda özellikle dağ bisikletlerinde uzak durmak gerekebilir. Geleneksel detayda furş yatağında çıkan sorunlarda kadronun tamamen değişmesi gerekiyor.

alıkutu kadroyu gormezden gelıp uzerındekı donanım ve fıyatı için alın kadrosuz bıle donanımlarıyla fıyatına eşdeğer gelır kadro nedırkı 200 ile 500 arası degişen fıyatlarda bı cok modelın kadrosu var okadar sorun etmeyın kadroyu

ben klasik tip headset jkullanıyordum kadroyu çatlattı. sonuçta. deore DX lerin yerine bişi bulamadım daha ben.

Geri