Scudo Sports

Beylikdüzü - Pininfarina Katlanır Bisiklet

Erman Tepe

Üye
Tepki
7
Merhaba arkadaşlar,

27.04.2017 tarihi sabah Cumhuriyet Mahallesi metrobüs durağındaki bisiklet park yerine(Bizimkent sitesi tarafı) bırakmış olduğum beyaz renk Pininfarina 26" katlanır bisikletim çalınmıştır.

Görenlerin ya da duyanların tarafıma bilgilendirmesini rica ederim.
ermantepe@gmail.com adresine e-posta atabilirsiniz.

Bisikletimin fotoğrafları:
bisiket-620x465.jpg

pininfarina-620x465.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Scudo
Umarım bir yerde karşıma çıkar

Bu tür calinti olayinda kadro seri numarasini bildirmek nasil olur?

Insallah bulursun

Sn @Erman Tepe Öncelikle geçmiş olsun.
26 jant katlanır bisiklet çalıntı ilanına ilk defa rast geliyorum.
Bu farklılık, bisikletinizin bulunmasını oldukça kolaylaştıracaktır.
2'ci el ilan sitelerini sıklıkla takip ediyorum.
Şayet rast gelir isem, sizi derhal bilgilendiririm.

Esen kalın

Çok ortalıkta olan bisiklet türlerinden değil, o yüzden hiç seri numarası almak aklıma gelmemişti açıkçası. :)
Bir insan toplu taşımaya kadar gidebilmek için bile bisiklete binemiyor anlaşılan bu ülkede. Sözde bisiklet park yeri yapılmış ama resmen hırsızlara hizmet eden bir fare kapanı.

Çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz için.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Çok geçmiş olsun inşallah bulunur kısa zamanda ben de tedbirli olayım o yüzden soruyorum acaba park yerine kilitli degilmiydi bisikletiniz yoksa kilidi kesip mi çaldılar

Teşekkürler. Yok, bisiklet kilitliydi. Kilit de yok ama ortalıkta, açtılar mı, kırdılar mı bilmiyorum. Hatta direkt gövdeden kilitlemiştim, araya dolayarak.

Akşam başka bisiklet de vardı bisiklet parkında ama benim bisiklet ortalıkta yok. :)

merhaba. pazar sabahları kurulan eskisehir bit pazarında 250 liraya satılıyordu pininfarina. açıkçası çok şaşırdım. sizin olup olmadığını bilmiyorum ama çalıntı olma ihtimali bir hayli yüksek. isterseniz haftaya gittiğimde tekrar bakabilirim..

bu arada fotoğraf ayrıntılarına bakarken farkettim. benim gördüğüm bisiklette ön ve arka çamurluk vardı.

Geri