Scudo Sports

Best of Freeride Downhill - MTB

Scudo
@SerkanERDOGAN

internetteki bütün downhill videolarını izledim hayran kaldım bende downhill bisikleti almayı düşünüyorum

adamlar harbi downhill yapıyor
çogu downhill videolarında patika yollardan iniyorlar
bunda ben yol göremedim adamlar dagın tepesinden kendilerini bırakıyorlar harika !

Tek kelime ile "Muhteşem". Adamlar Düşüyorlar uçuyorlar sonra kalkıp hatasız yapmayı başarıyorlar. Ben şimdi uzun merdivenlerden inmeye korkuyorum. Eski deli zamanlarım olsa hiç bakmadan inerdim. İşin garibi spot bir vitesli bisikletle inmelerim. Gidonu kafası eserse dönüyordu :D Ama hala sevdiğim BMX ile muhteşem olurdu.

Ben yaklaşık 20 basamaklı baya dik olan bi merdivenle dandik MTB'm ile indim. İndim ama bisikletin mekanizma her merdiven inişinde merdivene vurdu :D Artık düz yolda gidiyorum :rolleyes:

Mükemmel.Buradaki Kişiler İle Anlaşıp Markaların Reklamlarını Çektirceksin.

@MustafaNR

Hepsinin kullandığı bisiklet markası kendi sponsoru zaten :D

Özgür bey, siz de downhillcisiniz anladığım kadarıyla. Var mı vidyonuz filan izlesek. Bu arkadaşların yaptığının yerini tutmaz tabi ama varsa makbule geçer.

@mtkeskin

Senin içinde yol bisikleti değil, downhill aşkı var keskin :)

İyi de burada hill yok arkadaş. Buradaki tepelerden ineyim derken tepetaklak olurum ben :D

Çok müthiş video. Yani önümden 100 metreden 777-300ER kalksa bu kadar heyecanlanırım :D Anlayan anladı :D
O değil de o kıyafetler sayesinde sanıyorum adamlar ölümcül düşüşlerde yara almadan kurtuluyorlar. Bazıları ama o kıyafetlerden giymiyordu. Ben basit bir kazada neler olduğunu yaşayarak öğrenmiş biri olarak(benzere yakın zemin koşullarında) en azından dirseklik bile giymeyenleri anlamıyorum. O videoda adamlar 2-3 tane taktik ölümcül düşüş yaptı adamlar.(bisikletle düşseler olabilecek zararı azaltmak için sanıyorum) Ya adam kısa kolluyla oradan düşse?

Öncelikle adamlar nasıl düşeceklerini iyi biliyorlar ve zemin de kendini yere atmaya müsait. Eleniyor kum baksana.

Benim anlamadığım nokta dönüşler :D 20-25km bi hızla mıcıra girince insan gidonu sağa sola çevirmeye korkuyor. Zaten kaya kaya dönülüyor çok mıcırlı yerlerde. Bunlar en az 40km hızla nasıl o 90 dereceye yakın keskin dönüşleri yapıyorlar

• Beğen
Tepkiler: Santibag
@mtkeskin

Eski konularda videolarımız resimlerimiz var. Buradaki kimse eski konulara bakacak kadar bu spora meraklı değil. Tabiki tutmaz bu arkadaşlar dediğiniz adamlar dünyanın en iyi freeridecıları :D Burdaki filmde Where The Trail Ends filminden alınmış sahneler var.

Geri