Scudo Sports

Benim Yeni aldığım yol arkadaşım Bianchi Alıkut

Scudo
Güzel bisiklet, tasarımı çok güzel, donanımı da iyi, kazasız belasız sürüşler.
Bu arada sorması ayıp kaça aldınız bisikleti,?

@gökhan koc

Fizik seleden memnunmusun? ben çok sert diye kararsız kaldım şu an kullanmıyorum ileride denerim teşekkürler

@Dogukan Artuç

Bide fizik selenin rahatsız etmesi seleyi çok yüksek kullandığınızdan olabilir seleye oturup pedalı en alt pozisyona getirin(saat 6 ve 12 konumu) ve pedala basın bacağınızın diz bölgesi 25-30 derece kırık olmalıdır

Güle güle kullan, keyifli bir bisiklet...

hayırlı olsun çok güzel bisiklet almışsınız bende daha evvel bianchi dakar modeli vardı 6 sene kullandım. sizin bisikleti geçen bir bisikletcide inceledim donanımları çok kaliteli kazasız sürüşler....

@Murat İçlek

Evet aynen öyle sizde de aynı bisikletten olduğunu biliyorum forumdan takip etmiştim sizdeki yorumlarda bisikleti almamda etkili oldu teşekkürler takip ettiğim kadarıyla sende uzun yol yapıyorsun fizik seleden memnunmusun?

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
@Sait Hasançufadaroğlu

Benım kılom ıcın ıdeal ama 85 kılo bı arkadas kullandıgında bısıkletı agrı yaptıgını soluyor benım kılo 68 bı sorunum yok seleyle taşada otursam acıtmaz :D halk deyimiyle kemik torbası :))

bisikletiniz çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin.bişey sormak istiyorum.kadronuzda v fren içinde takma yeri var mı acaba eğer varsa sedonadan vazgeçtim bu kadrodan alacağım inşallah:)

Geri