Scudo Sports

benim scott

Scudo
hayırlı olsun güzel bisiklet güle güle kullanın
şu fotoları biraz küçültseniz daha güzel olur sayfa yapısı çok bozulmuş

• Beğen
Tepkiler: seda ak ve nime
güzel bisiklet buna yol dayanmaz, bu arada resimleri küçültmek için programa ihtiyacınız yok yüklediğiniz siteden boyutunu ayarlayabilirsiniz..
selamlar...

Harika bir seçim bence :) Ya iyi hoş ama yağmurda ne yapiyorsun ? Zira çamurluk olmuyor bunlara. Bende alacağım da ondan soruyorum :)
Sağlıklı günlerde kullan.

@nime

hocam lastikler ince olduğu için fazla su atmıyor.mtb lastikleri çok su atar.çekinmeden alıp yağmurda binebilirsin

• Beğen
Tepkiler: nime
pardon bende bir soru sormak istiyorum. bende mtb den geçiş yapacağım bu size ne kadara mal oldu özeldende cevap atabilirsiniz teşekkürler

Merhaba

Resim boyutlarınızı yeni üye ve az resminiz olması dolayısıyla , bir defaya mahsus ben küçülttüm. :rolleyes:

Ve bu küçültme işlemini herhangi bir programla değil, sizinde kullandığınız
https://www.bisikletforum.com/ sitesi ile yaptım.

Bu sitede ortalarda resize image? kutusuna çentik atıp yanındaki (100x75 (avatar) 150x112 (thumbnail) 320x240 (for websites and email) 640x480 (for message boards) 800x600 (15-inch monitor) 1024x768 (17-inch monitor) 1280x1024 (19-inch monitor) 1600x1200 (21-inch monitor) optimize without resizing) 800x600 ebadını seçtiğiniz anda resimleriniz otomatik olarak küçültülür.

Bisikletinizi de güle güle kullanın. Antalya'daymışsınız, elbet bir gün beraber pedal basarız. :)

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: halid acar ve nime
Guzel bisiklet, gule gule kullanin. Kol dayama aleti biraz havada degilmi?

harika...tribarda yakışmış:p isteyen arkadaslar o aparatı pedal sportifte bulabılır son tribarlar orda sanırım :D

hayırlı olsun tri-bar güzel olmuş
bisikletin rengi de çok hoş...
iyi pedallamalar...

@nime

Cyclocross dan vaz geçersen çamurluksuz kalırsın böyle

http://i38.tinypic.com/33tnuq9.jpg

@dbr

Ya ustam benim bu ne ya ? Yol bisikletinde çamurluk mu ? bu çamurluk ?

Cyclocross ihanete uğrayabilir ama kuzeni Allez Elite ile aldatıcam :)

Geri