Scudo Sports

BeNiM mAkİnA

Scudo
semih bisikletin hayırlı uğurlu olsun sağdan soldan yavaş atla

bisiklet harika kadro ne marka acaba ?

aaa ne güzel rengi.güle güle kullanın.güzelmiş bisikletiniz...

Kadroyu kendiniz mi yaptınız?

hani kısa bir maşası olan kadron mu bu ??

yok kardeş masası kısa felan degil.....normal orjinalde uzerınde amortisör vardı ama esnemeyi sevmediğim için çıkarttım...böyle daha iyi oluyor...kadroyuda kendim yapmadım orjinal yani...öyle bir yetenegim yok daha...

beyler bu freeride değil ama senin bisiklet trials değil mi benimde var trials düz maşalı bişey sorcam kaç kilo acaba

FR bisikletlerde düz masa kullanılmaz ondan Trial bisikleti

@freeRide07

Kadroyu satmayı düşünürmüsün teşekkürler...

Güzel ve düşlediğiniz şekilde kullanmanız temennisiyle.Görünüm itibarı ile oldukca güzel.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

çok teşekkür ederim arkadaşlar bisikleti tartmadım öyle ince dedatlarla ugraşmam fazla..şimdi bisiklet trial,öne bir amortisör takınca freeride mı oluyor yani..vallha boyle rahat oluyor diye ben üzerindeki amortisörü kendim çıkarttım bilseydim çıkartmazdım..

:) aramızda kalsın ben herşeyi biliyorum:)

emm,eger sert masa kulanmayi dusunuyosan,bi an degistir(bu fazla dayanmaz)ayrica saglik acisindan da)

anlasilmayacak ne var?
masa fazla dayanmaz ve kadroya zarar verebelir.duz sert masa oneririm.
dropout dedigim sey-tekerlerin kadroya takilacagi yerler.seninki ler MTB,horizontal degil.dolaysiyla teker(ozelikle arka)her an cikabilir(trial la ugrastigin icin)
simdi anlasilir sekilde yazdim mi?

yes anladım kardes sagol ama ne yapalım ıste degıstırecem gene eskı amortisörunu takacagım....bilg
lendirdiğin için sagol kardes...

güzel bisiklet olmuş,güle güle kullan:)aynakolu ve arka lastiği nerden bulduğunu yazabilirmisin?

Geri