Scudo Sports

Benım İlk Buny Hopum :)

baran efe boratav

Aktif Üye
Tepki
16
Arkdaşlar udn bunny çekerken sizlere gösterip yanlışlarımı hatalarımı vs. bana göstermeniz için bir video hazıladım içinde ilk bunny ım var.
(link)

• Beğen
Tepkiler: oğuzkaptan
Scudo
saol :D valla ben almadan önce videolarını izleerken kolay sanıyodum ama şu 25 cmlik bunny için 1 ay çalıştım zmanla gelişiyormuş :D

• Beğen
Tepkiler: oğuzkaptan
Zamanla gelişir çalışmaya devam etmelisin...Yavaş yavaş herşey,bmx gt slammer sanırsam nerden aldın özel mesajla cevap verir misin ?

Saolasın video için helal olsun kardeşim iyi yapıosun . Benimde hep bmxe harekete hevesim oldu ama hep MTB kullandım. Cevremdede olmadı denemek için . Kendi MTB bisikletlerimle ondan daha yüksege sıcrayabiliyorum ama heves işte. Bi bmx olsa gerci bu yastan sonra nekadar gelişirim bilmemde..

bmx in yaşı yok al bir tane bende çevresisim yakınlarımda kimse yok bmxci olarak sahilden öğrendim bunny ide bursada binilen bir mekan varsa oraya takılırsın sende saol bu arada

çok teşekkür ederim şimdi moralim artıyor yarın bigun 35 cmbunny denıycem su anlık 25 cm çekebeliyorum :D

Mümkün olabildiğince direksiyonu kendıne çek korkma. Ve tam yere düşer iken direksiyonu iktir. Dahada gelişecektir. Başarılar.

• Beğen
Tepkiler: baran efe boratav
tşekkürler dedinizi denıycem gidonu itmeyi becerebiliyorum artık şimdi geliştircez i:D

Evet arkadaşın dedıgı gıbı düşmekten asla korkma . gıdonu kendıne olebıldıgınce cok cek ve ayaklarınla arkayı kaldır ve hafıften arkayı (saga sola) dogru yatır 5 cm de olsa katkısı olabılecektır. :D iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: baran efe boratav
arkayı çekemiyorum pek pedallardan olsa gerek çok kayıyolar arkdaşın mi-6 sında dedinizi yapabiliyorum ama kendiminkinde yapamıyorum

• Beğen
Tepkiler: Can Peker
Geri