bende bir adet yol bisikleti istiyorum ama inş yaşım biraz daha ilerlesin atraksyonum azalsın o zamanlarda...Şimdilik hız yapmak yolda zevk vermiyo fazla ama genede heyecan oluyo...
@chaari
olsun ılerde bıle yol bısıkletıne bınmek ıstemen bence guzel bende 20 yasına kadar 4 yıl mtb kullandım sonra yol bısıkletıne gectım ama ıyıkı oyle yapmısım sonuc olarak ıkı tekerlek ustunde olmak en guzelı
okan sea resimde r700 ün renkleri cok silik cıkmıs o cillop kırmızısını fazla gosteremıyor bence soyle esaslı bı resim cekde road cıların sayısı artsın
(bende 360ytl fazla veripte r700 almadıgım için kafamı daglara taslara vuruyorum)
Ya bende alacam bitane yol bisikleti ama işte sadece atlayıp zıplamadığımız için.ben yaz kış bisiklete biniyorum (kışın evde trainerda biniyorum) yılda yaklaşık 12000km yol yapıyorum ve dağ bisikletimden kopamıyorum...Biliyosunuzdur Drop off u topladım o bile nası tuhaf geliyo atlayıp zıplarken canım arazi toz toprak çamur taş tepe istiyo doyamıyorum.Durum böle olunca yol bisikleti alsam alıcam ama binmek istemicem boşa duracak orda üzülecem...biraz daha doyayım alacam bende...
@burgazz
ya ewet kesinlıkle cok haklısın kırmızısı cok guzel bısıkletımın ama cep tel. cektım en kısa zamanda guzel bır makına ıle fotografını cektırcem,kırmızıyı ortaya cıkarıcam alakan ıcın sagol
Sevgili H.Çağrı,
Bence en azından serilik ve dayanaklılık anrenmanlarını yol bisikleti ile yaparsan Dağ bisikletinde oldukça faydasını görürsün.Bence bir denenemelisin sana çok şey katacağından kuşkum yok.