Benİm F5

Scudo

Alican

Forum Bağımlısı
Tepki
739
Oyyy renkte süper valla...Ne oldu abicim niye nazara geldi yaw...:(

Murat CER

Forum Bağımlısı
Tepki
1.132
@johny

yanlış ifade etmişim..nazara gelen freerider :D
geçen yıl gayet güzel turlar yaptık,çeşitli nedenlerden dolayı artık eskisi gibi binemiyoruz, gariban bisiklet de öööle yatıyor evde.. :eek:

Özcanak

Forum Demirbaşı
Tepki
522
Bülent foruma hoş geldin. Güzel makina; Eskişehir, Küplü Yaylada sürme fırsatım olmuştu. Daha doğrusu kamp yerimiz ile çeşme arasındaki çimen/çamur içinde ulaşım aracımız buydu. Ey gidi günler, eyy :)

Bülent'in bilgisi dahilinde yayınlıyorum. Bu da İstanbul MTB kupasından. Yarış sonrası çekildi Mekan Polonezköy, Beykoz :D
http://img80.imageshack.us/img80/5217/bulonw2.jpg

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan

Alican

Forum Bağımlısı
Tepki
739
Gerçekten güzel bir dağ keçisi...Özellikle lastikler çok uyumlu keçiyle...Sanıyorum "little albert"ler...Yanlışım varsa affola diş yapıları çok hoştur...Severim...:D
Aman abicim nazara gelmeyin güle güle binin buna;)...

• Beğen

Bülent Onutkan

Forum Bağımlısı
Tepki
943
Cok tesekkur ederım temennın ıcın.lastıklerı soruyorsan,yarısta kullandıgım lastıklerım İRC MYTHOSXC=II:) Ilk fotograftakı lastıklerım ıse TİOGA FACTORY DH:)Her ıkı modeldende cok memnunum ve kullanmayı dusunuyorsan kesınlıkle tavsıye ederım pısman olmazsın.....!

Bülent Onutkan

Forum Bağımlısı
Tepki
943
Merhada özcan!Hosbulduk dıyorum ve reklam ıcın tesekkur edıyorum.Insallah yıne hep beraber daglarda cırıt atarız degısmeyen tayfamızla bırlıkte:) senı en kısa zamanda aramızda gormek ıstıyoruz(tabıkı yenı kısragınla bırlıkte)yalnız gelme sakın:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Özcanak

Forum Demirbaşı
Tepki
522
@freerider
Eywallah bilader, reca :)
Gelecem gelecem de bu sefer kimde kalacam. Yine Cenap'larda mı? :D :D :D

Ok.verirsen senin şu zinciri ahenkle sallındırdığın ride fotonu da bu konu altına ekleyecem :eek: Oldukça ilginç bir resim. :rolleyes:

Bülent Onutkan

Forum Bağımlısı
Tepki
943
@Özcan

Tabıkı bende kalacan kardes!:D :D :D :D :D :D o fotograf ıcın bekledıgın hata hemen yapıstır derm......!hatta ekıp'ın tam kadro fotosuda yakısır:) :) yenı macera fotograflarını sabırsızlıkla beklıyorum on gore,hadı bacaklarına kuvvet

• Beğen
Tepkiler: dümenci

Özcanak

Forum Demirbaşı
Tepki
522
ahanda foto ve Eskişehir farkı..:)
http://img89.imageshack.us/img89/9070/imag1731fy9.jpg

bu da zincire zoom :D
http://img87.imageshack.us/img87/757/731kx7.jpg

Fotoyu yakalan ben değilim arkadaşlar. Murat CER yollamıştı. Muhtemelen de denklanşöre basan barnak onunki :D

• Beğen

dümenci

Daimi Üye
Tepki
215
nayloncu senın makina resmen bi kısrak yani senin kısrağı yakından tanıyorum bu kısrağı çok zalimce kullananlardan biriyim eskişehir dede bu işle uğraşan bi biz varız f5 gerçekten güzel makina tavsiye ediyorum ilgilenenlere

• Beğen

Bülent Onutkan

Forum Bağımlısı
Tepki
943
@dümenci

Canım kardesım saolasın,senın scott ufak ufak kendıne gelmeye baslayacak! Iste ozaman benım F5 onun yanında cop olacak.Sen gelene kadar coplugun horozu benım:D :D :D :D :D :D :D :D :D