Scudo Sports

benim eşsiz(tabii buralarda)bianchim

Scudo
Barendler o açıdayken tutabiliyor musun bari...

öncelikle barandler süs amaçlı arada kullanıyorum yola giderken kaldırıyorum
bide sele borusunu ben yamulttum ama sonradan iyice yamuldu şu anda aliminyum var yani değiştirdim

Barendler yukardayken cok daha güzel görünmez mi? (bence) usulüne uygun dursun. Bir de sele borusu nasıl o hale geldi?

Allah kaza bela vermesin.

sele borusu kendim büktürdüm ama sonradan tamamen eğildi şimdi başka ve düz bir boru var

bisiklet yol tadında mtb gibi gözüküyor:D

Olumsuz anlamda bir yorum değil yanlış anlamayın...

arkadaşm ilk önce şunu diim kazsız belasız kullan.ama gidon kısmı çok karışık duruyor insan bakınca orda ne war seçemior yaw.gerçektn ya aero-bar ı kaldr ya da bar-end leri.bi dene gerçkn daha sade ve güzl olr

@ahmett.01

aero bar a başlarda ben de sizin gibi yaklaşmıştım bende kaldır demiştim ama gerçekten çok hafif yazdığınız gibi ya barend ya bar daha iyi olur ama kendi görüşü

bu arada faik bisikletin çok güzel olmuş güle güle kullan

bence boyanmış kadro falan gayet güzel yalnız arka çamurluğu kadırırsan daha hoş durabilir. gerçi tercih senin istediğin gibi takıl:D

Çok şekil görünüyor ;) Boyama ayrı bir hava katmış. Öncekinden daha iyi olmuş. Güle güle kullanın.

@bsr387

Çamurluğu kaldır derken neyi kast ettin anlamadım.Yani sökeyimmi yoksa yükselteyimmi?

Bu arada aero bar 1 kg.Çamurluk 650gr.

ÇAmurluk her zaman bisikletin güzelliğini bozuyor, eğer yağmur çamur yoksa takmaman en güzeli. Bisiklet son hali ile harika bir görüntüye sahip.

Geri