Scudo Sports

beluga speed in cyclo-cross evrimi

Altan Kalay

Forum Bağımlısı
Tepki
262
evet arkadaşlar,orjinali city-speed tarzı olan bergamont ,murat (felis911)kardeşimin ellerinde cyclo-cross.a dönüştü,bugüne kadar mtb kullandım,ama yol olayı da bambaşka bir dünya.Murat en kısa zamanda sana da yapacağız umarım.
değişim listesi:
tiagra aynakol
tiagra ön-arka değiştirici
tiagra dual fren-vites kolları
süper ince hg zincir-9 vites için
amoeba yol-yarış gidonu
alex-270 teker seti
kevlar success sele

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: felis911
Scudo
İlk mesaj benden :) yandan cok sık duruyor gercekten siyah renk agırlıkta olmasıda daha guzel ... Yol bisikletlerinde en cok sevdiğim su piramit jant tipleri .. bisiklete okadar süper bir hava veriyorki ben ondan takmanı tavsiye ederim .. Yani görünüş acısından ...
http://classes.design.ucla.edu/Spring04/161A/projects/Jamie/bicyclewheel/carbon.jpg

yani bu tarz .. senn jantlarda hafiflik acısından cok iyi gibi duruyor gerci .. sonuc olarak gusel bi bisiklet olmus.. Kazasız binisler ...

Not : Resimdeki jantta teller kopmus daha yeni fark ettim :D

Çok güzel cidden hayırlı olsun...
Kazasız belasız sürmeniz dileklerimle...
Ayrıca "bisikletçi"abimede katılıyorum eğer bulabilirseniz resimdeki jantlar cidden çok güzel görüntü ve hava veriyo...

güzel olmuş.güle güle kullan.hayırlı olsun.

mrb.
cyclo cross için türkiyede bir başlangıç yapman çok iyi olmuş. Bu amaç için para ve zaman ayırman harika.
Cyclo cross hakkında kısa bir araştırmam var.
bunu biketr.com da yazmıştım. (link)

Frenleri cantilever'e çevirirsen (çamur birikmesini engellemek için),büyük sulukları çıkarırsan (o zemin şartlarında düşebilir) ve lastiklerini biraz daha genişletirsen olay % 100 ' e yakın tamamdır.
başarılar..

çooooookkkkk güzel olmuş:Dgüle güle kullan.kazasız belasız sürüşler:)

bisikletiniz çok güzel hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız ,belasız pedallemeler dilerim

kazasız belasız kullanman dileğiyle şu şartları bi eşitleyip (aynı anda müsait olma) doya doya binemedik uzun zaman oldu özledim enkısa zamanda pedallamak dileğiyle

Hayırlı olsun.Çok güzel görünüyor bu arada avatar resmini nerede çektin merak ettim??

slm yol fren kolları ve v-fren bacakları uyumlu calısıyorlarmı herhangı bır problem yasadınızmı(guc kaybı,hasasıyetsızlık vs..)

bisikletinz oldukça güzel güle güle kullanın iyi pedallamalar

Geri