Scudo Sports

Belgrat camur kar kiŞ turu......

haceli yılmaz

Forum Bağımlısı
Tepki
463
Bisiklet
Sedona
EVET DOSTLAR YİNE YENİDEN BİR PAZAR GÜNÜNE DAHA GELİYORUZ.DEDİKKİ HAVADA KAR DA OLSA.YAĞMURDA OLSA.GİDELİİM BEHHH.
GELELİM DETAYA.SAAT 09.00 DA LEVENT GOLD COMPTURUN ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ.HACIOSMAN İSTİKAMETİNDEN YADA GELENLERİN DURUMUNA GÖRE HASDALDANDA ROTAYI BELGRATA BAĞLAYA BİLİRİZ.KAHVALTI YİNE BİLİCE BÖREKTE VEYAHUTTA ORMANDA NACİZANE BİR ATEŞ YAKILIP.MANGALADA GİREBİLİRİZ KAHVALTIDA.ORMANDA DURMAKSIZIN GEZDİKTEN SONRA.EVİN YOLUNU TUTARIZ .YAKLAŞIK 2..3 GİBİİ. HAYDİN TURAAA
TEL 0544 459 76 60
FECE haceli yılmaz eklerseniz turları yakından takip edebilirsiniz...

Scudo
Merhaba,

Ben bu Belgrad ormanlarına hiç gitmedim merak da ediyorum, ama maalesef ulaşmak için şile'den oraya araba sürmem, bisikleti taşımam gerek. Yol muhalefeti olmazsa katılma Rotayı bilmiyorum tam ama, size maslak civarında bir yere park edip katılabilir miyim? Birde ne getirmek lazım?

@B.Tek

selamlar bize leventten katılabilirsiniz.aracı sağlam bir yere park edip dönüştede bizle geri gelir aracınızla evinize geri dönersiniz.yada direk belgrat ormanına gider ordada bekleye bilirsiniz.internetten yol tarifi alabilirsiniz.yanınıza almanız gereken.
1. kask 2.eldiven.3 içlastik 4.pompa.bide yedek giysiler ne olur ne olmaz.gerci biz yedek giysi almıyoruz..tercih sizin.bide biz yanımıza strec alıyoruz ayaklarımız hem camur hemde ıslanmasın diye.başka bişeye gerek yok yani anlıcanız kalasık bisikletcinin olmazsa olmaz malzemelerii.sizide bekleriizzz...

songün beyler şu an 5 kişiyiz ...tura devam kar,kış demeden...

belimdeki rahatsızlık geçtikten sonra inşallah bütün turlara katılaıcam...

• Beğen
Tepkiler: haceli yılmaz
Kusura bakmayın. Ben gece dörtte yatmak zorunda kalınca sabah kalkamadım. Bir daha ki sefere kesin katılmak istiyorum.

@B.Tek
keşke katıla bilseydin cok eylenceli vede cok keyifli teknik iniş vede cıkışların olduğu güzel bir tur gecirdik kısmet başka turlara...

Geri