Scudo Sports

Belgrad'ın en zorlu yerleri :)

Scudo
Güzel bir tur olmuş. Biraz kondisyon kazanınca bende gireceğim oralara.

tebrikler, inanın tek düşünebildiğim o bisiklet nasıl temizlenecek tekrar oldu. MTB'nin hakkı verilmiş yalnız o net!

@Levent S.

Oto yıkamaya gidiyoruz, sıfıra dönüyor. Ancak ruble ve aynakol temizliği için sök tak yapmayı tavsiye ediyoruz. İçi çok doluyor. Özellikle bu havalarda, bilginiz olsun.
@Ebubekir

Fotoğraf çekilmek için girdiğimizi düşünsenizde ayrı bir başlıkta, söylediğinize katılıyorum :) Ancak maddi sıkıntılar ve grup ihtiyaçları yüzünden böyle bir şey yapamıyoruz :)
@gmfaruk

Emin ol o tuzlu su bisiklete daha fazla zarar veriyor :)

Teşekkürler değerli yorumlarınız için :)

Öncelikler tebrik ederim,çok iyi bir adrenalin yaşamışa benziyorsunuz,darısı başımıza artık.

Birde bir sorum olacak,jant tellerinde kullandığınız yansıtıcı çıbuklardan memnunmusunuz ve yolda giderken ses yapıyormu,alıp almama arasında kaldımda.

güzel bir gezi olmuş bence doğa heyecan aksiyon ve çamur

Belgrad'ın çamurlu yollarına bir defa arkadaşların peşinde ben de tur bisikleti ile girmiştim. Tam boy çamurluk-lastik arası çamur dolduğundan 1.5 km sonra çamurlu-rezil bir şekilde yolda kalmıştık arkadaşla :)

Bisikleti temizlemek bir günümü alsa da epey eğlenceliydi.

@muhammetarslan47

Reflektör jant telleri - Gerçekten memnun edici. Ama her gün kontrol etmezsen, zamanla düşenler oluyor :(

@Özgür K.

Size tavsiyem oto yıkama :) Bazı yerlerden çıkmayabilir ama bu %5-10'luk bir kısım. Bunu da evde temizlemek yeterli :)

hani içim gitmedi değil. ekip olunca daha zevkli oluyordur zannımca.

@Atabeysulku

Facebook > Çağrı Fatih Yamalı

Ekleyin oradan konuşalım :)
@aeneskral

Evet bir hayli keyifli ve zevkli oluyor. Ancak fazla kalabalık olunca da grubu toplamak zor oluyor :) 5-6 kişi gitmeye özen gösteriyoruz.

oha :D bisikletin rengi degişmiş :D

pedalşörlerde gitmişti oraya ben tanıyorum onları :)

@aziz otkur

Aziz'cim sana da tavsiye ederiz :) Deniz kenarlarında olmuyor o işler ;)

inşallah :D mtb'nin hakkını vermek lazım dogru diyorsun

@M.Ozkul

Çamur iyi güzelleştirmediği cilt yoktur... :harika:
Şu haline bakıyorum, bir de imzadaki haline, ciddi bir fark var :)

Geri