Scudo Sports

Belgrad Ormanında bir gezi de bizden

serhat fırat

Daimi Üye
Tepki
177
Scudo
Çok güzel bir hafta sonu olmuş.Ben nostalji kısmını beğendim.Oğlum "Baba ben niye binmiyorummmm" diye serzenişte bulundu.En kısa zamanda bunuda halledeceğim inşallah.Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: serhat fırat
Ayağınıza sağlık abi bizde Belgraddaydık bilseydim orda görüşürdük, uzun zamandır turlarda karşılaşamıyoruz :mad:

• Beğen
@Raif Korkmaz

Teşekkürler. Hep beraber bir gün yapalım belgrad, güzel parkurlar öğrendim gide gide. Kudret abinin turundamıydın? Gördüm onları çay içerken. Epey kalabalıktılar.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@serhat fırat

Biz ayrı gittik orda Kudret abilerle karşılaştık biraz takıldık sonra geri döndük, bencede havalar soğuyup parkurlar çamur olmadan bi pazar gidip orman içinde binelim, bir kaç ay önce Levent abiyle ormanın içinde sürerken 2 metre önümüzden geyik koşarak geçti.

Maşallah gerçekten çok güzel görüntüler umarım bu uzun zaman böyle mutlulukla devam eder. Bu arada sonbaharda oraların tadı da bambaşka oluyor. Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

• Beğen
aile saadeti içerisinde bundan daha güzel tur olur mu, abi bu arada yeni yerleri keşfe çıkmışsınız.

belgrad takımı diye grup mu kursak :)

• Beğen
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Aynen tesekkurler. O gun bulamadigimiz yolu emirle bulduk. Cok guzel bir inisi var. Evet grubu olusturalim. Yeni yollar kesfedelim.

@serhat fırat

tamam abi Akif Berkant ile de görüşeyim forum da Belgrad takımı oluşturalım.

ilk foto çok güzel ailecek bisiklet güzel tur olmuş bende blgrata gitmeyi düşünüyorum ama işte annemler küçüksün diyor 16 yaşında gidersin dedi bende 14 yaşındayım :d haklılar birazda :D

• Beğen
@yücel güngör

annenler haklı bence de. ama ikna edebilirsen onlar yürüyüş yaparlar sen bisiklete binebilirsin belgratta.

Geri