Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beldeyama taurus

Tepki
0
Arkadaşlar ben bir bisiklet almayı düşünüyorum sizce bu bisiklet nasıl

Kod:
http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urundetay.php?k_id=14&u_id=148

Scudo
eğer bize bütçenizi ve kullanım alanınızı da yazarsanız gerek diğer arkadaşlar gerekse ben sizlere daha iyi yardımcı olabilir ve o modele alternatif daha iyi şeyler önerebiliriz..
:)

o bisikleti biliyorum acıbadem carrefourda bir tane var ve baya ağır bi bisiklet ona ayıracağın bütçeyi biraz daha arttırabilirsen çok daha ii bisikletler var biraz düşün

Tabi ki o da bir bisiklet, ancak biraz fazla ağırlık var üzerinde, gereksiz ağırlık... Daha iyi araştırıp daha farklı modellere bakının derim ;).

Sataşmadan duramıcam olm ben. Şimdi şu ikisini karşılaştıralım: Hangisi bisiklete benziyor? Kalitede altlimiti belirleyen talep edenin "bisiklet" e bakışıdır. Türkiye'de bu kadar az bisiklete binen olduğu sürece de bu ürünün kalite averajı cok yawaş yükselecektir.Çünkü halen doğulu bir toplumuz ve "bisiklete binmeyi" basitlik veya prestij kaybı olarak görüyoruz(sen, ben veya o değil, diğer çoğunluk). O yüzden trafikte yok sayılıyoruz. Halbuki şöyle kocaman bi jeep imiz olsaydı altımızda bütün kavşaklarda ilk geçiş hakkı bizim olacaktı.

eğer sen bize bütçe aralığı ve kullanım şeklini yazarsan eminim sana daha iyi yardımcı olunacaktır :)

Beldeyama daha güzel jantlarında reflektör var.
Şaka bir tarafa kıyaslanmaz bile.
Specialized'ın aynakolunu satsan Beldeyamayı rahatlıkla alabilirsin.

Beldeyama nın renkleri üstteki bisikletten çok daha alımlı.:eek:
Teknik üstünlük herşey değildir, moda renkleri kullanmak lazım.:eek:
10 kg fark önemli değil bence.:eek:

FS bisikletlerde son moda mat renkler :). Beldeyama burada da kaybediyor...
Ya bu arada belki bilen vardır, bu Beldeyama'nın bir açılımı var mı? Yani kulağa biraz garip geliyor. BeldeYAMA'lı bisiklet gibi :(.
Bana biraz Chevrolet Nova'nın hikayesini anlattı, ufak bir özet geçeyim. Chevy Amerika'da satış rekorları kırdığı Nova modelini, Meksika pazarına da sunar, amacı daha çok kar etmektir ancak bu otomobili bir türlü satamaz Meksika'da. Daha sonra yaptığı araştırmalarda Nova'nın okunuşu itibariyle İspanyolca'da karşılığı gitmez, yürümez anlamı taşıdığını görür. Şimdi bisikletlerimizde en çok uğraştığımız dert patlak lastik yamama olayı olunca, Beldeyama maça 0-1 geride başlıyor sanki :).

beldesan + yamaha = beldeyama

bu bisikletlerin markası eskiden beldesan dı sonra
yamaha (motosiklet) ile birleşti ve beldeyama oldu

Beldesan olduğu zamanları biliyorum da, Yamaha ile bir alakası olabileceğini düşünmemiştim, teşekkürler.

Geri