Scudo Sports

Bel destekli sele?özürlü çocuk için

Ediz Tevfik Özgan

Forum Bağımlısı
Tepki
962
Arkadaşlar bir arkadaşımın özürlü çocuğu için doktoru ayakları için pedal çevirmesini istemiş. Çocuk özürlü olduğundan normal selelerde duramıyor.
Şimdi eski 3 vitesli bisikletler vardı sanırım adı polo idi onların seleleri gibi arkalığı olan seleli bir çoçuk bisikleti arıyorum yada böyle seleyi nerde yaptırırız. Yardımlarınızı bekliyorum

Scudo
bence arkalıklı sele yerine 3 tekerlekli bisikletlere bakmalısınz yardımcı olmak isterim aynı zamanda benimde engelli yiğenim için bisiklet bakmıştık 3 tekerlekli daha iyi geldi. engelleri kaldıralım umarım en iyi şekilde gelişme gösterir ve düzelir.sevgiler

Zaten üçteker sürüyor ama annesi sırt desteğiyle sürebilir diyor. çocukta özeniyormuş anlaşılan.

ilginc bir öneri olabilir ama motorbisiklet tamircilerine bakın derim.. maglum özellikle eski mobylette lerin seleleri uzun oluyordu, 2 kişilik olmasa da 1,5 kişilik diyelim.. Coğu motorbisiklet tamircisinin elinden de kaynak işi geliyor, arkasına bel destegi de yaptırırsanız -ki sırta destek verecek benzer parcalar motorlarda oluyor da- istediginiz gibi birsey elde edebilirsiniz..

@BetterBeDead

evet bencede arkadaşlar biraz dikkat edelim

@BetterBeDead

Delikanlı ders verir gibi cevap verme adamında asabını bozma. (link) Resmi kimlik kartı böyle. İtirazın varsa adabı ile Özürlü yerine engelli ifadesini kullanalım diye bilirsin. Sert cevabım için diğerleri kusura bakmasın ama böyle aşağılar gibi düzeltmelere de gelemicem artık.

Dur ben bi yarın bakayım çevreme sağa sola sorayım.. Bulursam haber veririm..

@BetterBeDead

sorunlarına çözüm aramak yerine o insanlar! diyerek bizlerden farklılaştırarak siz hata yapmaktasınız.önemli olan ifade edilmek istenendir.

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
@BetterBeDead

Sizin tabirinizi kullanarak : Engelli bir birey için birşeyler yapma çabasında bulunan bir insan için ağır olmuş. Kelimelere takılmayın esas olan, onları bir yafta vermek değil; onları anlamak ve yardım etmekten geçer.

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
Arkadaşlar talihsiz mesajlarımızı unutup konuyla ilgili yazışsak. Olmuş bikere bende heralde biraz sinirli imişim o an anlaşılan.

ediz abi bende bişiler düşünmeye çalıştım ama çocuğun boyu kilosu özrü nedir tam bilemediğim için açıkçası net bi fikir oluşmadı aklımda. öm atabilirsin.

saygılar

Geri