Scudo Sports

Bayram İçin Uzun Yol Planı Olan Varmı?

Tuncer Bayık

Daimi Üye
Tepki
303
Bayram tatilini fırsat bilip bir haftalık bi tur düşünen var mı acaba.Bir senedir çadırımı açmak nasip olmadı.İlk uzun soluklu bir turu sizler gibi tecrübeli arkadaşlarla yapmak istiyorum. Havalar da belli değil ama! Grup olunursa zevkli olur gibi geliyor.

Scudo
benim bir arkadaşımla çanakkele yapma fikrim var. tabi hava dürümü bizi dürmezse:p

izmir-bursa planlıyoduk amatör hareketimiz olarak ama olası hava şartları vazgeçirdi :)

• Beğen
Tepkiler: evrimyigit
Ne vazgeçirmesi kardeşim yağışlı olmazsa gidicez işte caymak yok o kadar hava attık msn iletimizde:p

Belki izmir-bursa yapamayabiliriz ama izmir çevresinde 2 günlük gezi düşüncemiz var (tabii funqı bilemicem bayram boyunca bursada olabilir:rolleyes: ) Kuşadası,karaburun,foça tarafları olabilir.Havalara bağlı kısmet:eek:

Eskişehir-Bolu planım var. Dağlardan. Zatürree tehlikesi olabilir bu havalarda o rakımlarda ama eve gelince antibiyotik falan alırız. :D

bayram haftası için 6 gece-7günlük izmir-karaburun-çeşmeden aşağıya doğru artık nereye varırsam bir tur kestirdim, rota belli değil ama sürekli denizi takip edeceğim, tabelalar belirleyecek herşeyi hava durumu önemli değil bu fırsat kaçmaz diyerek yollarda olacağım. Tek olmak yerine grup olmak çok iyi olur;)

6 gece 7 gün benim için uzun bir zaman şu anki koşullarda;fakat ilk 2 güne eşlik edebilirim belki;)

Bir aksilik olmazsa Çanakkale -> Izmir yapmayı planliyoruz.

bilmiyorum ne kadar uzun olur ve gerçekleştirebilirim ama;
eğer bisikletimi denizliiye getirebilirsem ilk fırsatta denizli-babadağ
(40km+40km=80km)...yapmayı düşünüyorum...
tabi nasib bu işler,bir engel çıkmazsa:):)

Benden izmirdenim mesafe hiç önemli değil her türlü turlarınıza katılabilriim tabi havaşartı rezil olmayada niyetim yok :D

@Volkan Çağlar

ben göynüğe gelicem o tarafa yolunuz düşerse pedallayabilriz beraber:)

istanbul izmir düşünen varsa hemen özelden mesaj atsın hava durumuna uygun olarak pedallayalım egenin güzel incisine

İstanbuldan ege tarafına hiç kimse yok mu tur planlayan. Yoksa gene mi yalnızım

@Hay.alper.est

Kim bağladı dostum elini kolunu acil kurtarma ekibi olarak yardımına koşabilirim

@Saruz26

sağolasın ailece antalya akraba ziyareti yapıcaz gitmiyecek olsak güzel bir yol yapıcaktım :(

tekirdag-canakale-izmir sahil seridi dusunuyorum. oradan antalyaya devam edebilirim. kesin olan kisim izmire kadar olan yol. bayram icin uzun tur dusunen arkadaslara iyi haber havalar iyi olacak gibi.

http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU040|ISTANBUL&metric=1

http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU041|IZMIR&metric=1

• Beğen
Tepkiler: evelent
Geri