Scudo Sports

Bayılırım rampalara.. (17 Haziran Takkeli dağ ve Sille gezisi)

@KevSerSeri

Evet, eve geç kaldın derdi yok.. Zira ev, arka selede oturuyo olacak...:)

Bizim pasaportlar hazır. Hatta küçük kızımın dahi pasaportu var. Sadece onun tandeme monte edeceğim emniyet kemerli koltuğa ihtiyacı var. Onu da araştırıyorum..

Scudo
Bu bir Ironman-Konya bisiklet ekibi yapımıdır.

Katılan, pedal çeviren, emeği eçen herkese tebrikler vede teşekkürler...

Harika bir etkinlik olmuş. Tüm ekibe tebrikler :winkenlux Manzaralar ve keyfiniz harika görünüyor.
Bir ara da Bozkır'a gitseniz de sayenizde dedelerimin mekanını görebilsem. Merak ediyorum doğrusu. Gerçi oraları pedallamaya uygun mudur bilmem..
Selamlar

Çok başarılı bir tur tebrik ederim. Gezilen mekan harika görünüyor. Takım da çok başarılı ve uyumlu. Tebrikler

Sevgili Mesut Hocam,
Demek biz Hindistan yolculuğu için üst üste aşılar olup ( meningokok, sarı humma, tetanoz, kuduz, poliomyelit, hepatit A- B ) evde ateşle yatıyorken ve kolumuzu kaldıramıyorken.

Siz yine en ateşli gezilerinizden birisini yapmışınız.
Fotoğraftaki tüm "bisikeltseverlere" teşekkür ediyorum.
Ayaklarınıza sağlık.

Biz şu anda sadece evdeki kondisyon bisikletini kullanabiliyoruz. :)
Dışarı çıkmaya vakit olmuyor.
Zaten önümüzdeki hafta sonundan sonra 60 gün evde olmayacağız. :)

Bir gün Takkeli dağa gittiğiniz gibi hemde beraberce , Hasan dağa, Erciyese, Aladağlara gidelim.
Yola gerek yok , coğrafya öğretmeni olarak yön bulmayı da bana bırakın.

Selamlar.

@alibo

Bozkır planımız var. oralara pedallamak tabiki mümkün.
Ahırlı, Bademli, Yalıhüyük, Çağlayan, Gölcük yaylası, Aygır yaylası vs vs vs :) ;)

Ne zaman olur bilemem. Ama kısmetse bu yaz o bölgedeki toros yaylalarına pedal basmayı istiyorum.

@ataruh

Hocam, siz Hindistan cevizi memleketine bir gidin gelin hele.. Ondan sonra sizden kurs almak için zaten randevu istiycem. :)
Dilediğiniz dağda bize tatbikat yaptırabilirsiniz. :)

Mesut Bey Selam,

Tırmanışlar harika , grub uyumlu , fotolar süper , ellerinize ayaklarınıza sağlık ..

Tebrikler,

Tolga Gürgün

Mesut abi yine harika bir gezi çıkarmışsınız tebrikler size ben de foto makinesi alsam çekecem güzel yerler ama yakında düşünüyorum.günlük geziler yapıyorum kısa kısa buralarda tanıma amaçlı
Konyaya selamlar

çok güzel bi gezi olmuş umarım en yakın zamanda bende mtb mi alabilirim
xc 2000 istiorum özellikle

Geri