@Mesut Girgiç
İşte bizimki
www.ebit.ws Bisiklet toplulukları başlığını da bulabilirsiniz.
ve bisikletforumda başka sitelerin linkinin verilmesi bazı kurallara taabidir.
Gönüllülük ile yürüyen ve halihazırda sponsor arayışında olan bir öğrenci (= dünya üzerinde en fazla acınması gereken yaratıklar

) topluluğundan tahmin ettiğim tamamen duygusal (= €, $...vs) isteklerde bulunacaksanız biz bu işe hiç girişmeyelim:rolleyes: Çünkü onlardan bizde de yok

Lakin tabi ki herşey karşılıklıdır sitemizde sizin sitenizin adınıza muhakkak birşeyler bulunacaktır (banner ekleme ya da forumda başlık açma...bunları daha ayrıntılı konuşabiliriz, özelden olup olmayacağı size kalmış, koyun pazarında misali burada tokalaşıp anlaşmamızı yapalım derseniz bize de uyar

yalnız diğer topluluklar ile de görüşmeden kesin karar vermeyelim derim ben).
Tekrar ediyorum: Forumumuzda gezi ve tur organizasyonları bölümü varken, şehir içi, şehirlerarası, ülkelerarası gezi paylaşım bölümleri varken, yeni üyelerler bölge bölge tanışma bölümleri varken sizce bisiklet topluluklarına ayrı bir bölüm açmak bu bağlamda önce üyelere sonra bisikletforuma ne gibi kazanımlar sağlayacaktır?
1- Diğer başlıklar altında toplulukların bilgilerine şans eseri ulaşmak yerine (başlıkların her zaman güncel olmadığını düşünürsek...) "Hımm bir bakalım nerede hangi topluluklar varmış?" diye bir soru sorduğu zaman kişi kendi kendine tek bir yerden hepsine ulaşabilir.
2- Sponsorlarla yapılan anlaşmalarda site hitlerinin ne kadar önemli olduğunu siz bizden daha iyi bilirsiniz (-ki bu konuda yakın zamanda sizin tecrübelerinize danışmamız gerekecek

). Sürekli göz önünde olan başlıkların tıklanma oranları da o denli yüksek olur.
3- Bizim sitemiz kurulduğundan bu yana üye sayısında büyük artış yaşandı. Dönem başında kampüs içinde yapılan tanıtımlar ne kadar işe yarıyor ise de, siteyi refere ederek üye olanların sayısı yadsınamaz.
5- Topluluklar arası iletişimin güçlenmesi de cabası!
4- Sizin sitenize nasıl bir katkımız olabileceği konusunda şu anda pek birşey gelmiyor aklıma (bizim sitemizde sizin adınıza yer verilecek köşelerin varlığı dışında). Fakat eğer bu sistemi oturtabilirsek dediğim gibi tamamen gönüllülük ile yürüyen bisiklet topluluklarına büyük katkısı olacağı bariz ortadadır.
Umuyorum ki yeterince açık olabilmişimdir.
Sevgiler & Saygılar