Tekrar merhaba.
Öncelikle tekrar hoşgeldiniz diyelim. Zira Bisikletforum (BF) bir çırpıda gözden çıkarılıverecek sıradan forumlardan olmadığı için bu bağlamda sizi tebrik ediyorum.
Tepkim biraz sert ve laubali gelmiş olabilir fakat daha ayrıntılı (başlığın açılma sebebinin, açan kişi tarafından) bilgi verilmesi açısından dikkat çekici olmasına sevindim. Keşke bu başlığı açtığınız mesajda başlığın açılma sebepleri hakkında daha ayrıntılı bir ön yazı yazılsaydı da yanlış anlaşılmalara (Bayanlara lutfediliyormuş gibi göründüğünde hala ısrar ediyorum.) mahal verilmemiş olsaydı.
Size yönelik bir önceki tepki mesajımın içinden mikroskopla aramak suretiyle kendi adınıza sevindirici bir şeyler bulmanız, kendi kendini yüceltebilen ruh gücüne paye kazandırmak bağlamında takdirlerimi toplamadı değil.
Ön yazı talebine gelelim;
Önyazısız topik açılması BF mun gerçekten de önyargısız olarak yapmak istediği bir kamuoyu yoklaması yani bir anket çalışmasının gereği idi.
Ayrıca bir önceki yazımda yaptığım açıklamalar önyazı değil size yönelik açıklamalardır.
Forumdaki tüm değerli üyelerimiz bayanlar konusunda ne bir ön yazıya ne de bir ön yargıya ihtiyaç duymamaktadır. Onlar tüm kutsal insani değerlerle donanmış bireylerdir, aksi zaten bu forumda barınamaz.
Sizdeki "ısrarcı lütfetme sanrısına" gelelim;
Benim BF üye kitlesine hitaben "bayan yönetici istiyormuyuz?" demem, onlara hep bir ağızdan "tabiki eveeett" anlamına gelen mesajlar yazdırtarak sesimizi bayanların daha net duymasını sağlayacak bir amigoluktan başka bir şey değildir. Şİmdiye kadar yazılmış hemen hemen tüm mesajlar da bayanların yönetimde de olmasının gerekliliğini haykırır söylemlerden başka bir şey değildir zaten. Yani ben amacıma ulaşmışım.
Amigoların, trübinleri ayağa kaldırmak için "önyazı" yazmalarına da gerek yoktur. Zaten amigo tribüninden ayrı bir türkü söyleyemez..
Zaten lütuf Allaha mahsustur. Bayanlar ise Allahın erkeklere dünya gözüyle nail kıldığı en ama en büyük lütuftur.Lütfetmek kiiimm, biz kim. Bayanlar başta olmak üzere her türlü Lütfu için Allah, kendisine şükrümüzü kolaylaştıra.
Yaşınıza hürmetimden yaptığım yorumda kullandığım kelimeler için sizden özür diliyorum.
Yaşımdan dolayı değilde, haklılığımdan dolayı kendimden özür dilenmesini hak etmiyorsam, lütfen zahmet etmeyin. Zira böyle bir özürü kabul edemem.
Farklı forumlarda bu gibi başlıkların ne kadar iğrenç muhabbetlere dönüştüğüne elbet sizler de tanık olmuşsunuzdur. Böyle güzel bir ortamda da bayan/erkek üzerine bir tartışma konusu (hem de bisiklet sporu gibi unisex bir spor hakkında bilgi paylaşımı olan bir platformda) olmaya başlaması can sıkıcı geldi. Ben de testi kırılmadan tepkimi göstermek istedim Umuyorum ki tartışma aynı seviyede gider ve en sonunda ben utanırım.
Farklı forumlar bizi enterese etmez efendim. BF bizim herşeyimize yeter de artar bile sağolsun.
BF üyelerini de lütfen diğer laubali forum üyeleriyle bir tutmayınız. Bu forumda yaşı başı ne olursa olsun her üye haddini ve hukukunu bilir. Bilmeyenler zaten burada barınamaz.
Gerek bir bisiklet sevdalısı olarak, gerek bir doğasever olarak, gerek topluluk yöneticisi olarak bu konu yüzünden bağlarımızın zedelenmesini istemem. Hem de özellikle şu günlerde daha çok birlik olmamız gerekirken...
Bu anlamda emrinizdeyim.
Yöneticilik konusuna gelince; Şu anda farklı yerlerde görevlerim olduğu için fazla zaman ayıramayabilirim fakat bir önerim olacak. Bu kadar çok kullanıcısı olan bir forumda bisiklet toplulukları için bir ana başlık açılsa ve onların da altında bisiklet topluluklarına yer verilse fena olmaz...Diğer topluluklar ile irtibata geçme konusunda yardımcı olabilirim.
Bu öneriyi hemen şimdi yönetim odasına taşıyacağım. Görüşmeler sonucunda çıkan görüşü sizlerle bu topikte tekrar paylaşırım.