Scudo Sports

Baya ucuz yollu dropbar

Evliya

Daimi Üye
Tepki
66
İsim
Tarık
Merhabalar bisiklete drop bar takmak istiyorum bir heves işte.En uygun bir drop bar'ı kaç liraya alabilirim sizce? Demir,plastik,metal pek önemli değil drop bar olsun yeter.Bir diğer sorumda drop bar'a uygun fren almak zorundamıyım zorundaysam onlar ne kadardır?

Scudo
Merhaba @Evliya Drop bar takacağınız bisikletin resimlerini eklerseniz daha rahat yardımcı olunur.. :)

50TL civarı 2. el gidon bulunabiliyor.
Gidon bandı 10TL en ucuzları.

@SerkanH
Yanımda telefonum yok uygun bir zamanda ekliyebilirim.

@Gökhan Toros

50tl güzel gidon bandı sorun değil onu ayarlarım.Merak ettiğim diğer konu drop bar'a özel fren almak zorundamıyım?

Evet @Evliya Dropbara özel fren takmak zorundasın. Görsel ve kullanım olarak. Ancak bazı fren kolları dropbara uyum sağlayabiliyor. Açılmış bu konunun içerisine ilan koymak pek etik olmadığından benim profilimde paylaşımını yaptığım bir dropbar ilanım var inceleyebilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@SerkanH Beni galiba biraz aşar heralde onlar.Ben böyle daha çok daha ucuz yollu birşeyler bulamaya çalışıyorum eğer olmazsa olduğu gibi kullanacam :) yine de teşşekür ederim

Madem farketmez bisikletçilerde eski bisikletlerin çıkmasını ucuza bulabilirsin. 10-15 tl ye mesela bu tarz bir drop bar ı . Güzel bir bant ile de sararsın eski görüntüsü ortadan kalkmış olur.https://cdn.shopify.com/s/files/1/0081/1222/products/drop_bars__0001_Alloy.jpeg?v=1425411699

• Beğen
Tepkiler: Evliya
@Evliya
(link)
(link)

Gidonumu 3-4 cm daraltıp bundan takmayı düşünüyorum.

Geri