Başlangıç için seçim.

Cavalletta

Üye
Tepki
11
Merhaba herkese, foruma yeni üye oldum.
Ben yaz için şimdiden para biritirmeye başladım. Yazın bir bisiklet almayı planlıyorum ama bu konuda bilgim yok. Öncelikle kullanım amacımdan bahsedeyim ve bunun üzerinden tavsiyelerinizi almak istiyorum. Amacım yazın izmirde bir bisiklet ile kamp eşyalarımı alıp urla foça karaburun gibi yazlık yerlere gidip 1-2 günlük çadır kurup kamp yapmak. Bunun için hangi tür bisiklet gerekir. Hangi ekipmanlar gerekir hangi kamp eşyaları gerekir detaylı bilgiye ihtiyacım var. Şimdiden koşuya başladım yaza kadar kondisyon kazanmak için. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Scudo

Sarper Tuncer

Forum Demirbaşı
Tepki
391
İsim
Sarper
Bisiklet
Mosso
kafanda verebileceğin bir fiyat da belirle bence kardeşim. ayrıca, bir tur-şehir bisikleti sana uygun bence, mosso, carraro, bianchi gibi markaların Fiyat/performans ürünleri baya fazla.

Tepki
1.981
İsim
Ceyhun Özkan
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Carraro'nun Sportive serisine bakabilirsiniz mesela bütçenize uygun bir çok model var.Kamp konusunda da daha tecrübeli arkadaşlarımız mutlaka yardımcı olacaktır. İyi forumlar.

lombardo

Aktif Üye
Tepki
187
İsim
Deniz
Bisiklet
Lapierre
(link)

(link)

neler gerekebileceği konusunda ise forumda ilgili yazılar var diye hatırlıyorum. ve hemen hemen hepsini; çadırından uyku metine, bisiklet heybesine vs.. kadar decathlon lardan alabilirsiniz, hem 50 yer gezmez hem de hesaplı almış olursunuz..

Emre G.

Forum Bağımlısı
Tepki
796
Bakmanız gereken bisikletler 28 inç şehir-tur bisikletleri birkaç örnek :
(link)
(link)

Deniz A

Forum Bağımlısı
Tepki
1.253
İsim