Scudo Sports

başlambası 7,5 tl kaçmaz :)

suatgecer

Aktif Üye
Tepki
56
Bisiklet
Sedona
Merhaba arkadaşlar, bugün bim mağzalarında kullanışlı başlamları satılıyor fiyatı çok uygun 7,5 tl ben hemen aldım bir tane iki fonksiyonu var, akşam gezintilerinde işe yarar kitap okurkende kullanılabilir, tchibo da benze ürün 11,5 + kargo parası birde beklemesi cabası, ürün resmi aşağıda

http://img836.imageshack.us/img836/2774/p9r2.jpg

iyigünler,

Scudo
teşekkürler. gidip bi bakiim hemen :)

3w yazıyor sanırım budur, başka bir açıklama yok,

2 tane aldım pilli olması bazı zamanlar dezavantaj ama ışık gücü iyi 3 fonksiyonlu bide zoom yapınca ok işareti oluyor

ben de aldım bi tane. bu fiyata gayet alınabilesi diyorum :)

Acaba hala kalmış mıdır ? Yarın ilk işim sabahtan bim e gitmek olacak.
Ben bisiklet farı yerine bunlardan kullanmayı düşünüyorum daha kullanışlı bence ama dayanıklı bir ürün mü sizce ?

Aynı ürünün başka markasını aldım elektrikçiden, 10 TL'ye. Kaskın üstüne takmaya çalıştığımda lastiği küçük geldi. Alnıma takıp üstüne kaskı giydiğimde de ucu sürekli aşağıya düştü.* Yani ışık sürekli bisikletin önünü aydınlattığı için bunu bisiklet fener olarak kullanmak mümkün değil.
*: Lambanın açısını ayarlamak için altta bir kademe var, ileriyi göstermesi gereken konumda durmuyor.

Önemli not!
"Bu tarz bir kafa lambasını aydınlatma olarak kullanmak kaza sırasında ciddi yaralanmalara sebep olabilir." diye bir korkum var.

Geri