Scudo Sports

Başka bisikletçiye gitmem abi!

sokol yeşil

Aktif Üye
Tepki
76
Merhaba arkadaşlar geçenlerde bisikletimin vites kolunda problem yaşadım ve bisikletçiye götürdüm ama gördüm ki gittiğim yer işinde pek iyi değil.. Hala bisikletimi güvenilir ellere teslim edebileceğim bir bisikletçi arıyorm mutlaka herkesin karşısına bisikletten iyi anlarım diyen 1 2 kasap çıkmıştır Benimde 3 gün önce çıktı:)

Güvendiğimiz yerleri yazalım da kasaplarla karşılaşma ihtimalimiz azalsın dimi:) Ben daha arayıştayım nereleri tavsiye edersiniz benim için.. İstanbul sultangazide oturuyorum ama avrupa yakasında heryere gidebilirim..

Scudo
anadolu yakasında kucukyalıda oturuyorum.tandem bısıklet gurkanı tavsıye ederım bu bolgedekı arkadaslarıma.

Sirkecideki bisiklet tamircileri güvenilir midir yarın oraya gitmeyi düşünüyorum.. Bi pasajın alt katında biyer vardı sadece bir kere gittim o da bisikleti aldıktan 15 gün sonraydı.. Yarın açıkmıdır onuda bilmiyorm

altın kapı han var sirkecide .. iş bankasının yanında kalıyor .. onun alt katında bir bisikletçi var .. işinin hakkını veriyor ..

fatih çarşamba'da dadaş bisiklet var .. bianchi servisi .. ben oraya götürüyorum bisikletimi gayet memnunum tavsiye de ederim ..

• Beğen
Tepkiler: sokol yeşil
Yarın dadaş bisikletin ilk müşterisi ben olucam:) İnşallah bende memnun kalırımda bi daha hep oraya giderim.. Geldikten sonra görüşlerimi burda paylaşırım başka arkadaşlara faydam olur inşallah..

Ben de yakın çevrem için görüşlerimi açıklayayım.Adana'da İbrahim Usta'nın üzerine mekanik yoktur.Eskiden aktif olan Kadir Usta da iyiydi.Mersin'de de Antmen'in yeni servisi fena değil.Üst seviye bisikletler için yeterli olamayabilir ,yine de iyi niyetli bir ustaları var.Ama yine Mersin'de 2 kere gitme hatasında bulunduğum Baymekanik'ten uzak durun diyorum.

@sokol yeşil

alibeyköy mısırın orada şen bisiklet var. bülent şen. mezarlığın karşısında kalıyor. oraya gitmeni tavsiye ederim. ilgili ve bilgili bir bisikletçi. selam söylersen her türlü yardımcı olacaktır. ;)

@Baran AYNA

Sen Sultangazidensin dimi Atilla abilerle boğaz geçişinde sende vardın.. Hatta dönüşte birlikte eyüpe kadar gidicektik ama benim vites sorunlu olduğu için geride kalmıştım size gidin demiştim.. Beni hatırladın sanırım;) Volkan da bana şen bisikleti tavsiye etmişti:)

adapazarındaki bisikletçilerde işini düzgün yapmıyorlar 1 saatlik işi var bisikletin 2 gün sonra gel diyor ben bisikleti bırakmak istemiyorum o yüzden :(

@sokol yeşil

evet benim. sultangazide değilde gop meydanda oturuyorum. bisikletle ilgili herhangi bir sorunun varsa bülent abiye uğramanı tavsiye ederim. ;)

@Baran AYNA

Az önce alibeyköydeki şen bisikletten geldim arkadaşlar.. Baran kardeşim adını verdim fiyat ikiye katlandı nasıl iş anlamadm;) Şaka bi yana bisikletten iyi anlayan birine gitmek gerçekten çok farkediyor bulent abi leb demeden leblebiyi anlıyor:) Bi de çok güler yüzlü bir insan herkese tavsiye ederim. Yani ;

Başka Bisikletçiye Gitmem Abi ! :)

Arkadaşlar kendinizi bisiklet konusunda yetiştirin ve evde lazım olacak alet edevatlardan alın bunlar çok para değil.

Ben kendimden iyi usta tanımam.:D

Foruma bakarsanız bazı gençler evlerinde sıfırdan bisiklet topluyorlar ve tam bakım yapıyorlar.

gerçekten iyi usta bulmak büyük sorun 3 farklı yere götürdüm arka tekeri akord için daha yola sokamadılar .
en sonunda inat edip alacağım sehpasını falan kendim yapacağım.
ufak yerde yaşamanın bu tür sıkıntıları oluyor malesef.

@CEM KILINÇ

Sehpa almana gerek güzel kardeşim. Eski bir bisikletin ön maşasını yukarı doğru bir yere sabitleyin. Sonra jant taktığınız zaman fa-sol hareketini görebilmeniz için tam jantın yanına 5-10 cm tel bağlayın. Jant takılınca bu telin ucunu janta değecek gibi 5 mm yakınına kadar yaklaştırın.

Zaten tellerin ucu vidalı bir akort anahtarı 2-3 lira.....Yamuk tarafın tel vidalarını bir tur sıkın sıkı olanları salın. Zaten kenarda bulunan tel size hatanızı gösterecektir. Çıkma bir jantta biraz deneme yapın bir kaç ay sonra usta olursunuz....

• Beğen
Tepkiler: Cem Kılınç
alibeyköydeyim bende ilk olarak şansa şen bisiklet bülente gittim. diğer arkadaşların dediği gibi güler yüzlü bisikletten anlayan bir arkadaş fiyatlarıda makul geldi. bide pazarlık yapabilsek 10 numara.bundan sonra sanırım bende sürekli bülente gidicem.

@Sercan KOCA

Arkadaşla gittim ben de memnun kaldım. Lastik alacağım, bir kaç şey derken 150 lira tutacak ortalama. Valla adam iyi ilgileniyor. Direkt oraya gitmek aklıma geldi. İşini iyi yapan kişiler kazansın.

@tolga akan

Aynen katılıyorum. Gürkan Abi'yi bulabilirsin. Sadece satıcı değil, aynı zamanda da bisiklet kullanan bir bisikletçidir. Kafasına yatmayan malzemeyi/ekipmanı satmaz. Bisiklet sektöründe ürün satışı ile satış sonrası hizmeti bir arada sunan bir firmadır. Tavsiye olunur ;)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Geri