şimdi,
topiğin adı basında ve medyada bisiklet ,
bisiklet forumda bu topik var.
ama ben meseleye başka açıdan bakacağım ,o da eleştiri olacak tabi,
istanbul medyası ve basını bisiklet için ne yapar,
koca bir hiç,
neden istanbul medyası ve basını bu konuya ilgi göstermez,
bi sürü tv kanalları var hangisinde yoğun bi şekilde bisiklet programları gördünüz,
ha var trt-3 bazen verir dağ bisiklet yarışlarını artı yol yarışlarını,
ben onu demiyorum ,
bisiklet kültürünü geliştirici programlar tv kanallarında nerede ?????????????????????????
bu forumdaki bayan sürücüleri onları kastetmiyorum ,sabah akşam tv kanallarında kadın programlarının hangisinde bisikletin yararı türk hanımlarına söylenmekte ,
ve kahve köşelerinde oturan emeklileri görünce soruyorum kendi kendime ne olacak bunların hali ,
yav insanda biraz cehit olur ,madem emekli oldun binsene kardeşim seleye ,git bi dolaş ,60 km git 100 km bak bakalım nedir durum ,
yok olmaz efendim otururlar o kahvelerde pişti oynarlar king vs vs boşa giden zaman ,
hareket olmaz kahvede neyin hareketi ,
hareket etmekten korkar hale gelmiş emekli kitlesi,,
yaşama küsmüş ,
böyle yaşayan bi insan aynen hastalıklara gebedir,
kahve dışında fosur fosur sigara içerler ondan sonra tekrar kahveye girerler komedi,,
kapalı yerde sigara içilmemesi iyi oldu içmeyenler var çünki,
annem astım olmuş idi çünki babam evde çok sigara içer idi kışın pencere açılmaz idi ev duman altı olurdu ben küçüktüm tabi bazen genzim yanar idi.
evet bi ailede biri sigara içer ise diğerleri daha fazla içer ,
artık sigaranın 90 çeşit hastalığa neden oldu kanıtlandı ,
evet gelelim medyaya basına ,ne haber bi haber,bisiklet kültürünün gelişmesi için ön ayak olun ey sevgili basın mensupları artık işinizede bisiklet ile gidin ,korkmayın ,korkmayın ,takım elbise giyin yaz aylarında bisiklet ile gazetinize gidin ,ve köşe yazarları sizde,
bırakın o 4 tekeri,bu istanbulu kurtaracak babayiğit basın ve medya kuruluşları aranmakta ,
topiğin adı basında ve medyada bisiklet ,
bisiklet forumda bu topik var.
ama ben meseleye başka açıdan bakacağım ,o da eleştiri olacak tabi,
istanbul medyası ve basını bisiklet için ne yapar,
koca bir hiç,
neden istanbul medyası ve basını bu konuya ilgi göstermez,
bi sürü tv kanalları var hangisinde yoğun bi şekilde bisiklet programları gördünüz,
ha var trt-3 bazen verir dağ bisiklet yarışlarını artı yol yarışlarını,
ben onu demiyorum ,
bisiklet kültürünü geliştirici programlar tv kanallarında nerede ?????????????????????????
bu forumdaki bayan sürücüleri onları kastetmiyorum ,sabah akşam tv kanallarında kadın programlarının hangisinde bisikletin yararı türk hanımlarına söylenmekte ,
ve kahve köşelerinde oturan emeklileri görünce soruyorum kendi kendime ne olacak bunların hali ,
yav insanda biraz cehit olur ,madem emekli oldun binsene kardeşim seleye ,git bi dolaş ,60 km git 100 km bak bakalım nedir durum ,
yok olmaz efendim otururlar o kahvelerde pişti oynarlar king vs vs boşa giden zaman ,
hareket olmaz kahvede neyin hareketi ,
hareket etmekten korkar hale gelmiş emekli kitlesi,,
yaşama küsmüş ,
böyle yaşayan bi insan aynen hastalıklara gebedir,
kahve dışında fosur fosur sigara içerler ondan sonra tekrar kahveye girerler komedi,,
kapalı yerde sigara içilmemesi iyi oldu içmeyenler var çünki,
annem astım olmuş idi çünki babam evde çok sigara içer idi kışın pencere açılmaz idi ev duman altı olurdu ben küçüktüm tabi bazen genzim yanar idi.
evet bi ailede biri sigara içer ise diğerleri daha fazla içer ,
artık sigaranın 90 çeşit hastalığa neden oldu kanıtlandı ,
evet gelelim medyaya basına ,ne haber bi haber,bisiklet kültürünün gelişmesi için ön ayak olun ey sevgili basın mensupları artık işinizede bisiklet ile gidin ,korkmayın ,korkmayın ,takım elbise giyin yaz aylarında bisiklet ile gazetinize gidin ,ve köşe yazarları sizde,
bırakın o 4 tekeri,bu istanbulu kurtaracak babayiğit basın ve medya kuruluşları aranmakta ,