Scudo Sports

barış için pedal çeviren kadınlar

ahmet ozgen

Forum Bağımlısı
Tepki
596
slm arkadaşlar geçtiğimiz aylarda barış için pedala basan kadınlar kudüste turu tamamladılar gazeteden alıntı yaparak sizinle paylaşmak istedim
(link)

alıntı:28 NİSAN tarihli zaman gazetesi cuma-ertesi ekinden alıntı yapılıp paintte düzenlenmiştir.

Scudo
Tesekkur ederim, gectigimiz sene proje baslarinda bende katilim icin ugrasmistim, (hatta, bunu "montmarte" adli kullanici yazmisti) ancak Turkiye temsilcisine ulasamamis ve genel merkezi ile bir turlu irtibata gecememistim. Belki yeniden denemem icin sansim oldugunu anlamam gerekiyor.. Yazmasan haberim olmayacakti.

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
barışa rock,barışa pedal,barışa kulaç,barışa atılan bu mesaj için teşekkürler...

spora duygu,duyuş ve duruş katmanın süper bi yolu
helal olsun hepsine vesselam

çok güzel bır etkınkık YADA küçük ama ÇOK büyük bir SES bence,duyarlı olmanın bınlerce yolu vardır,bızlerde pedallarımızla gerek şehitlerimizi anma günü için,gerekse çevremizi koruma ve temiz tutmak için gerekse barışa,dosrtluğa kardeşliğe ve tüm güzelliklerle beraber doğa ve doğada yaşayan tüm canlı ve cansız varlıklarla birlikte insanların da yaşayabıleceğini ufak bır ses de olsa bize '''PEDAL'''demek yakışır.herkese bol pedallı ve sağlıklı bir yaşam dileğimle,GRİKARTAL

• Beğen
Tepkiler: güray
Umarım son olmaz.Dünya barışı için....

Geri