Mustafa Volkan Koca
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 472
Bildiğiniz üzere ikinci el bölümünden aldığımız parçalar oldukça uygun fiyatlı fakat bazen havale ücreti kargo derken sıfır fiyatını geçtiği bile oluyor.
benim size sorum hangi bankaları ve hangi kargoları kullanıyorsunuz. ki forumdaki diğer arkaşlarda fayladansın ve bankalara daha fazla havadan para kaptırmayalım
ilk önce ben başlayım
Ziraat bankası hesaba havale yaparsanız 20 liraya 10 lirada havale ücreti verirsiniz
ama karşıdaki ve siz ziraat bankasına sahipseniz atmden sıfır havale ücretiyle havalenizi gerçekleştirebilirsiniz
ptt bank karşı taraftakinin hesabı varsa 100 liraya kadar 1.5 lira
karşı taraftakinin hesabı yok ise isme havale 4 lira
ikinizinde hesabı var ise atmden 75 kuruş
yapı kredi
karşı tarafın hesabı var ise atmden kartınız olmaksızın bedava
iş bankası
karşı tarafın hesabı var ise atmden kartsız işlem 3 lira havale ücreti alıyor
benim merak ettiğim iş bankasının cebe havale sistemi şu sıralar sıfır ücretle gönderebileceğimiz söyleniyor daha önce kullanan var ise bizde faydalanalım derim
GELELİM KARGOLARA
ptt kargo 1 kiloya kadar 4 lira memnunum. 50 tane kargo gönderdim aldım 1 tanesinde sorun çıktı gönderdiğim abimiz dedektif edasında kargonun izini sürdü sonunda çöpten çıktı
aras kargo 1 kiloya kadar 8llira kısmen memnunum, bazen adresimi bulamıyorlar herseferinde aynı adresi yazmama ramen
umarım yardımcı olmuşumdur sizde bilgilerinizi bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz
benim size sorum hangi bankaları ve hangi kargoları kullanıyorsunuz. ki forumdaki diğer arkaşlarda fayladansın ve bankalara daha fazla havadan para kaptırmayalım
ilk önce ben başlayım
Ziraat bankası hesaba havale yaparsanız 20 liraya 10 lirada havale ücreti verirsiniz
ama karşıdaki ve siz ziraat bankasına sahipseniz atmden sıfır havale ücretiyle havalenizi gerçekleştirebilirsiniz
ptt bank karşı taraftakinin hesabı varsa 100 liraya kadar 1.5 lira
karşı taraftakinin hesabı yok ise isme havale 4 lira
ikinizinde hesabı var ise atmden 75 kuruş
yapı kredi
karşı tarafın hesabı var ise atmden kartınız olmaksızın bedava
iş bankası
karşı tarafın hesabı var ise atmden kartsız işlem 3 lira havale ücreti alıyor
benim merak ettiğim iş bankasının cebe havale sistemi şu sıralar sıfır ücretle gönderebileceğimiz söyleniyor daha önce kullanan var ise bizde faydalanalım derim
GELELİM KARGOLARA
ptt kargo 1 kiloya kadar 4 lira memnunum. 50 tane kargo gönderdim aldım 1 tanesinde sorun çıktı gönderdiğim abimiz dedektif edasında kargonun izini sürdü sonunda çöpten çıktı
aras kargo 1 kiloya kadar 8llira kısmen memnunum, bazen adresimi bulamıyorlar herseferinde aynı adresi yazmama ramen
umarım yardımcı olmuşumdur sizde bilgilerinizi bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz