Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bandırma-çanakkale-ayvalık-foça turuna başlıyoruz

Tepki
8
öncelikle güzergahımız bu : (link)

bisikletlerimizi ve ekipmanımızı temin ettik,2 gün sonra bandırma üzerinden çanakkale ve sonrasında altınoluk , ayvalık , foça turu yapmayı planlıyoruz.

güzergahımızın son şekli bu ,tur için uygun mudur yoksa başka bir yoldan gitmemizi mi önerirsiniz.

turu 10 gün olarak düşünüyoruz , ayrıca çadıırımız var nerelerde konaklayabiliriz ortalama bir hesapla.

tavsiyelerinizi bekliyorum.

http://2.bp.blogspot.com/-vvS3Q5s-Pbc/TfyKJ63UQAI/AAAAAAAAAOg/RFDrhGIuUGM/s1600/226561_1807265619048_1162140223_31667998_5323654_n.jpg

Scudo
Bir Bandırmalı olarak gayet basit, kolay ve doğru bir rota diyorum ( bence )
Bundan doğrusu olmur mu bilmiyorum nerelere uğrayacaksınız ( ilçe-tarihi eser vs... ) ama bence güzel bir rota :)
Yolunuz açık olsun... :)

@Merih Demirkol

bandırma çanakkale arası sadece sürmeyi düşünüyoruz , dinlenmek yemek ve konaklamak dışında tarihi eser ilçe vs gezmeyi düşünmüyoruz.

bandırmadan çanakkale-bursa yoluna giriyoruz ordan çanakkaleye kadar süreceğiz daha sonra da sahil kenarındn ziyaret edilecek neresi varsa gezmeyi düşünüyoruz (asos,altınoluk,ayvalık vs )

arada bergamaya da uğrayacağız tabi.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Demir
@özgür çelikkaya

evet sizin turunuzu da arkadaşlarla inceledik eğlenbceli gibi gözükyor ama çok fazla eğim var mıydı ? çok fazla yokuş tırmandınız mı ?

mapmyride'dan sizin haritanızı çıkardığımda çan ve bayramiç arasında ciddi bir eğimin olduğu gözüküyor.

bi de bu rotada ilerlerken günde kaç saat sürdünüz :)

• Beğen
İlk gün için düşündüğünüz Bandırma- Çanakkale arası sanırım 170 km. Bu mesafe ilk gün için biraz fazla değil mi? Bu sizin daha sonraki günlerdeki tur performansınıza olumsuz etki etmesin?

Rotanız güzel ama ilk gün alacağınız yolu biraz kısaltın derim.

@MustafaOzkul

ilk günden direk çanakkaleye gitmemiz imkansız, biga'da konaklamayı düşünüyoruz ki yaklaşık 70 km bandırma biga arası.

• Beğen
@selman özçelik

Evet, çan-bayramiç arası ciddi eğim vardı. oldukça fazla yokuş tırmandık :) biz biraz daha iç köylere uğrayıp biraz daha keşif tadı yakalamak için o güzergahı tercih ettik, yoksa evet, çanakkale yolundan devam etmek daha rahat.

günde, sadece bisiklet üzerindeki saat 5-6 saat civarındaydı sanırım, yani çok da net hatırlamıyorum doğrusu bu süreyi, çünkü tur yazısında dediğim gibi çok durduk, her köyü gezdik ettik gibi...

sizin geziniz ilçe-tarihi eser gezmek gibi şeyleri kapsamayacağından dolayı çok daha hızlı ilerlersiniz.

@selman özçelik

kusura bakmayın, anca cevap yazabiliyorum; banliyöye hiç gerek yok, sirkeci yenikapı arası şahane bir yol, ki uzun da değil; dümdüz keyifli... hele bizim gibi şafak sökerken giderseniz daha da muhteşem oluyor solunuzda kalan deniz ve istanbul manzarası. kesinlikle bisiklet.

ceap veren herkese teşekkürler , turu tahmin ettiğimizden daha kısa sürede tamamladık. yenikapı bandırma feribotunda yer olmamasından dolayı çanakkale üzerinden gitmemiz gerekirken bursa-balıkesir yolndan gitmek zorunda kaldık.

bikaç gün içerisinde fotoğrafları toparlayıp turumuzla ilgili fotoğrafları ve gözlemlerimizi paylaşmayı düşünüyorum.

tekrar teşekkürler.

• Beğen
turun hikayesini ve fotolarını paylaşacak mısınız acaba? benzer bir tur yapmayı planladığımızdan çok merak ettim :)

Geri