Scudo Sports

Ballıkayalar Turu ( 16.06.2019)

ekobike

Üye
Tepki
279
İsim
Murat T.
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Kron
Bisiklet türü
Şehir - Tur

Merhabalar,

Geçtiğimiz pazar günü (16.06.2019) da bisiklet grubumuzdan 5 kişi ile birlikte Ümraniye'den hareketle Gebze/Ballıkayalara pedalladık. Ümit Abi, Hamza, Erkan, @adeko (Adem) ile birlikte yolculuğumuz oldukça keyifli geçti. Belirlenen hedefe ilk defa gidiyorduk ve bu yüzden göreceğimiz yer hepimizde aynı derecede heyecan ve merak oluşturmuştu. Bu istekle geze geze güle oynaya yolları arşınladık.

Ballıkayalara 15 km kala Gebze de yemek yiyip mideyi fulleyip dinlendikten sonra ilk markette sularımızı doldurup tekrar yola koyulduk. Stravadan gördüğümüz kadarıyla rotamızın son 5 Km sinin tırmanış olacağını düşünürken düz ve inişli bir yolla karşılaştık. Sadece gidişte 800 metre kadar biraz tırmandık. Buda bizi yormadı zaten. Ama dönüşte Ballıkayalar dan Karayoluna kadar eğimi yüksek rampaları tırmandık. Rampa çıkmak yorucu olsa da zirveye ulaştığımda bana mutluluk veren bir durum. Bu yüzden severim tırmanışları. Bu rota da toplam tırmanışımız 1025 Metre idi. Çok yüksek olmasa da benim ve bizim grup için tadında bir tırmanıştı. Toplam 75 Km pedalladık. Dönüşte Gebzeden Marmarayı kullanarak evlere dağıldık.

Turumuzdan arka kalan fotoğraflar aşağıdadır.

Okuduğunuz ve izlediğiniz teşekkür ederim.

Strava : (link)

YouTube : (link)
İnstagram : (link)

200923

200924

200925

200926

200927

200928

200929

200930

Scudo
Turdan çok keyif aldım sabırsızlıkla diğer turları bekliyorum
:)

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
ÇOK GÜZEL TURDU DEVAMI EK KISA SÜRE SONRA :)

@historiyst
BEKLERİZ SİZİ DE :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@adeko

Adem le geçen konuya cevap yazması üzerine tanıştık. Yeni tanışmış olmamıza rağmen koca bir günü sanki kırk yıllık arkadaşmış gibi keyifli ve samimi bir şekilde geçirdik. İşte bisiklet böyle bir şey. İnsanları sosyalleştirir ve kaynaştırır.
Umarım daha nice yolları birlikte pedallarız. Biz tanıştığımıza çok memnun olduk.

Ayrıca bisikletforum'a da teşekkür etmek gerekir. Böyle bir platformda insanların buluşmasına vesile olduğu için.

@historiyst

Teşekkürler. Sizi de bize eşlik etmeye bekleriz inşallah.

Merhaba, güzel bir tur olmuş. Katılmak isterdim. Bir daha ki sefere inşallah. :harika:

• Beğen
Tepkiler: ekobike
@ŞenolKalyoncu

İnşallah Şenol Bey, mutluluk duyarız.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolKalyoncu
ballıkayalar-gebze ilk durak marmaray arası kaç km ?
bilen varsa yazsın lütfen

• Beğen
Tepkiler: ekobike
Gebze İstasyon / Ballıkayalar tabiat parkı arası 14 Km.
Gebze'den yaklaşık 10 Km kadar düz E5 (D-100) kara yolu kullanılarak gidilmekte. (İlk etapta istasyon E-5 arası hafif bir rampa var 200-250 m) Daha sonra Tavşanlı köy içi yolu (yaklaşık 3 Km devamlı iniş ve viraj) ile Parka ulaşılmakta.
Dönüş tam tersi, ilk olarak Tavşanlı köy içi rampa ve viraj, gerisi düz ve kolay. Köy içi biraz yorabilir :)

önümüzdeki ay çadırlı tur açsakmı gelen olurmu ballıkayalara :)

• Beğen
@ŞenolKalyoncu

Şenol Bey çok haklı . Ballıkayalardan geri dönüşte köy içinden E-5 e ulaşana kadar tırmanış var. Fakat kendinizi E-5 atınca Gebze Tren istasyonuna kadar sizi rahat bir sürüş bekliyor. Bam bam bam pedallanıyor.

@mehmetozgurcansu

Teşekkürler Çok sağolun.

@FoldingRider

Gezerken çadır kuranları gördük. Doğal bi ortam var. Keyifli olur. Katılıma göre değerlendirilebilinir.

• Beğen
Tepkiler: alper2508
06.07.2019 sabah 6 da küçükçekmeceden ben yola cıkacağım gebzeden sürmeye o güne yaklaştığımızda buraya tekrar yazıcam toplanırsak güzel bir etkinlik olabilir :)

• Beğen
Ooo iyi 6 Temmuz boşum, aile efradı tutup bir yerlere sürüklemezse gelirim :D

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@FoldingRider

merhaba :)

whatsap grubumuza bekleriz o zaman :) oradan organize olmamız daha etkili olabilir :)

@Devenez ce que

merhaba :) sizide whatsap grubumuza beklet keyifli pedallarda görüşürüz inşallah :)

grup linki nerede

@FoldingRider
özelden telefon bilgilerini verirseniz gruba ekleyelim :)

@HAMZA ULUDAĞ
Yazdım hocam

Geri