Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Balkanlar Dağ Bisikleti Şampiyonası Videosu 06-08-2006

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Arkadaşlar hafıza kartı nedeni ile kısıtlı olarak çektiğimiz videoları bir video klip haline getirdim. Biraz müzik, biraz efekt. Sanırım güzel oldu... Buyrun izleyin.

Not: Videonun başındaki fotoğraflar (link) adresinden alınmıştır. Hasan Amca'ya emeğinden dolayı sonsuz teşekkür. Deklanşöre basan parmağına sağlık Hasan Amca :). Fotoğrafların devamını aynı adreste, bisiklet linki altında görebilirsiniz.

(link)

Scudo
Halil Abi süper olmus, ellerine saglik. Düzenlemeleri falan Movie Maker ile mi yaptin? Yoksa baska programlarla mi yapiliyor?

Başka programlarla daha profesyonel şeyler yapılabilir Sercan. Ben kolayına kaçarak Movie Maker'la yaptım ;).

Tamam sagol. Yine de çok güzel olmus. Benim de çekmeyi düsündügüm bir iki video var da, nerede montajlasam diye düsünüyordum :) Ilk video'mun ismi hazir: ''La Tour De Florya''... Florya'da çekecegim de.. :)

Sercan olmadı ama bak şimdi :). Florya Turu de adına. Türkçe olsun, imzanla uyumlu olsun ;). Kendinle çelişme :)

Yok ondan degil, espirik olsun diye, yoksa bilirsin Türkçe'ye ne kadar saygili oldugumu ;)

Neyse konuyu dağıtmayalım, bekleyelim bakalım videomu beğenecekler mi forum dostları. Malum bu benim ilk montajlanmış video denemem :).

İzledim gecenin bu saatinde...Valla uyuyacaktım, fakat videoyu izlemeden uyumayayım dedim...:D

Oldukça güzel olmuş ellerine sağlık...
Movie maker için ve ilk deneme için çok kaliteli bence...
Artık bundan sonraki etkinliklerinde videosunu görebiliriz umarım...:)

Bu arada benim abim ile eşi bu haftasonu motor gezilerinde güzergah olarak orayı seçmişler ve yarışı izlemişler...
Çok iyi fotolar var....Yarin yada öbürgün onları buraya eklerim...;)

Saygılar

johny/TAXI

cok guzel video halil eline saglik. bu arada senin gidondan ya da kasktan bi goruntu sozun vardi. bi gelisme varmi o konuda?

Kasktan görüntüyü yakın zamanda çekeceğim. Aslında çekmiştim bir video fakat kask (eski kaskım) ayarsız olduğu için kafamda çok sallandı. Tahmin ediyorum bu hafta içerisinde yeni yaptığım kask kamerasıyla görüntüler çeker sizinle de paylaşırım.
Johny, fotoğrafları bekliyoruz ;)

Eline sağlık.. cook guzel..

Halil' ciğim

Merhaba. Süper bir çalışma yapmışsın. İnan izlerken sanki profesyonel bir Tv kanalından bir program izliyorum sandım. Acaba yanlış bir linkimi açtım diye üste baktım, doğruymuş.

Sen yakında bu işi çok geliştirirsin . Şu anda bile çok gelişmiş. Eline sağlık.

Sadece neyi beyenmiyorum biliyormusun. Benim net hızım çok yavaş . Senin ve senin gibi videoları çok yavaş indirebiliyorum. İşte bitek ona Kızıyorum.He heee.

Çok güzel olmuş . Eline sağlık.

Hoşçakal. görüşmek üzere.

Ah Ender Abi sen bir de bana sor. Sen indirirken yavaş diyorsun, ben 256 k.bit lik bağlantımla onları sitelere "upload" ediyorum. 256/4=64 k.bit'le yani. Ne kadar vakit harcıyorum bir düşün :D.
Ama tabi yarışlara gelemeyenler, videoyu izleyip keyif alanlar için uğraşmaya değer. Ne mutlu bana beğendiyseniz videomu.
Henüz izlemeyenlere tekrar iyi seyirler... ;)

@HaliliOzturk
Halil büyük adamsın vesselam...Uğraşların için çok teşekkürler....Yarışa gelince etap baya zorlu geldi bana...:eek: Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz!!!

Enfess, çok teşekkürler. Tv kameramanları daha iyi çekemezdi bence; bisiklete ne kadar gönül verdiğin anlaşılıyor :D

İsmail ve Hakan yorumlarınız için teşekkür ederim :). Utandırıyorsunuz beni ;).
Etap hakikaten zorluydu. Start noktasının hemen 100 metre ilerisinde başlayan çıkış sonlara doğru özellikle yarışmacıların resmen canına okudu. Parkurda 2 teknik inişin arasındaki bir çıkışta da kayalıklar yüzünden hemen herkes bisikletini eline alarak devam etti. Zaten Kartepe'nin kış sezonunda kayak merkezi olduğunu düşünürseniz parkurun nasıl olduğu hakkında bir fikir edinebilirsiniz :D.

Halil süpersin valla keşke bende kemerde dik inişte fotoğraf değil de
kamera çekimi yapsaymışım arasına ii giderdi ;)

ve bağlantılar çok hoş olmuş...
Ellerin dert görmesin .......

Geri