Sabah 8.15 de yola çıktım.İlk foto Balıkesir çıkışında ’’Değirmen Boğazı’’ isimli Balıkesir’in meşhur piknik yerinin biraz önündeki evlerden.Evler uzaktan sanki maket gibi duruyor
(link)
Değirmen Boğazı girişi
(link)
Yol üzerinde eski bir rüzgar değirmeni
(link)
Balıkesir’e 28 km.; gittiğim Susurluk ilçesine 16 km. mesafede ve ana yol üzerindeki köy Demirkapı.
(link)
Zımpara asfalt ile tanıştım ama pek memnun olmadım.
(link)
ve Balıkesir’in ayranı ve vukuat merkezi olmasıyla meşhur ilçesi Susurluk.
(link)
(link)
Susurluk ilçe çıkışı.Bu yol Bursa-İstanbul istikametine gidiyor.Ben buradan geri döndüm.
(link)
Balıkesir Merkez’e geri dönüş
(link)
(link)
Giderken fotoğrafını çekmediğim ama dönüşte girip karnımı doyurduğum birçok mağazanın bulunduğu ‘Ulusoy Outlet’.Balıkesir’e uzaklığı yaklaşık 30 km.dir, ancak büyük bir yer olduğundan Balıkesir den alışverişe gelen çok oluyor.Söylemesi ayıp buranın yapı denetim işini çalıştığım şirket yaptı.
(link)
(link)
Yol üzerinde büyük bir tabela.İçerik güzel ama anlatım şekli komik olmuş ve bence ciddiyetten uzaklaşmış.
(link)
Dönüşte yol üzerindeki Demirkapı köyüne yaklaşırken ve kavuncu
(link) (link)
İlerideki rampa beni zorlayacak sanırım ama neyse ki etraf yeşillik, bol temiz hava ve asfalt düzgün.
(link)
Rampanın sonu.O kadarda zorlamadı.
(link)
Balıkesirde kavun meşhur herhalde.Benim niye haberim yok?
Sürekli kavuncular yol kenarlarında.
(link)
Bu arkadaşı tesadüfen gördüm.Refüjün karşı tarafında üstünü düzeltiyordu.Selam vermek için durdum ama bana bir türlü bakmadı.Bisikleti Downhill, kaskı da full face.Neyse sayemde meşhur oldu
(link)
Sonunda Balıkesir e kazasız belasız geri dönebildim.
(link)
(link)
Toplam tur mesafem
(link)
Ortama hızım
(link)
Max. hızım.(2 inç lastik kullanıyorum.Bilenler için söylüyorum.Yeniköy civarındaki Sarıkız Et tesisleri karşısındaki rampadan inerken bu hıza ulaştım.)
(link)
Beni yarı yolda bırakmayan Salcano Ng 101 Sd bisikletime teşekkürler.
(link)
Herkese kazasız sürüşler diliyorum.Emrah PEKTAŞ
(link)
(link)
Değirmen Boğazı girişi
(link)
Yol üzerinde eski bir rüzgar değirmeni
(link)
Balıkesir’e 28 km.; gittiğim Susurluk ilçesine 16 km. mesafede ve ana yol üzerindeki köy Demirkapı.
(link)
Zımpara asfalt ile tanıştım ama pek memnun olmadım.
(link)
ve Balıkesir’in ayranı ve vukuat merkezi olmasıyla meşhur ilçesi Susurluk.
(link)
(link)
Susurluk ilçe çıkışı.Bu yol Bursa-İstanbul istikametine gidiyor.Ben buradan geri döndüm.
(link)
Balıkesir Merkez’e geri dönüş
(link)
(link)
Giderken fotoğrafını çekmediğim ama dönüşte girip karnımı doyurduğum birçok mağazanın bulunduğu ‘Ulusoy Outlet’.Balıkesir’e uzaklığı yaklaşık 30 km.dir, ancak büyük bir yer olduğundan Balıkesir den alışverişe gelen çok oluyor.Söylemesi ayıp buranın yapı denetim işini çalıştığım şirket yaptı.
(link)
(link)
Yol üzerinde büyük bir tabela.İçerik güzel ama anlatım şekli komik olmuş ve bence ciddiyetten uzaklaşmış.
(link)
Dönüşte yol üzerindeki Demirkapı köyüne yaklaşırken ve kavuncu
(link) (link)
İlerideki rampa beni zorlayacak sanırım ama neyse ki etraf yeşillik, bol temiz hava ve asfalt düzgün.
(link)
Rampanın sonu.O kadarda zorlamadı.
(link)
Balıkesirde kavun meşhur herhalde.Benim niye haberim yok?
(link)
Bu arkadaşı tesadüfen gördüm.Refüjün karşı tarafında üstünü düzeltiyordu.Selam vermek için durdum ama bana bir türlü bakmadı.Bisikleti Downhill, kaskı da full face.Neyse sayemde meşhur oldu
(link)
Sonunda Balıkesir e kazasız belasız geri dönebildim.
(link)
(link)
Toplam tur mesafem
(link)
Ortama hızım
(link)
Max. hızım.(2 inç lastik kullanıyorum.Bilenler için söylüyorum.Yeniköy civarındaki Sarıkız Et tesisleri karşısındaki rampadan inerken bu hıza ulaştım.)
(link)
Beni yarı yolda bırakmayan Salcano Ng 101 Sd bisikletime teşekkürler.
(link)
Herkese kazasız sürüşler diliyorum.Emrah PEKTAŞ
(link)