Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Balayi icin yer onerisi..

Aydın

Forum Bağımlısı
Tepki
922
Tum forum ahalisine merhabalar,

Malum bilen bilir Agustos ayinda evleniyorum :) Fakat balayi konusunda muallakta kaldik. Aklimizda Kemer'de hersey dahil bir tatil vardi, ancak sonrasinda o ayda otelin asiri tuzlu oldugunu ogrendik.

Mugla- Akyaka'yi dusunuyoruz bir suredir. Ama nerede kalacagiz, nasil yapacagiz gibi konulari oncesinde halletmemiz lazim. Ama gitmeden gormeden nasil olacak bu isler.

Velhasil sizin de fikirlerinizi almak istedim. Yurticinde 5-6 gun civari - deniz kenari- uygun fiyatli olursa seviniriz babinda onerileriniz bekliyorum.

Scudo
Bizim daha önceden birlikte çalıştığımız bir otel vardı akyakada.YÜCELEN OTEL ben bizzat görmedim ancak oldukça güzel geniş bir arazide, orman içinde ve deniz kıyısında olduğunu biliyorum ve muhteşem güzellikte.internettede siteleri var bi inceleyin isterseniz.Şimdiden mutluluklar..

Yücelen Otel çok güzel fakat biraz pahalıdır. Ottoman Residence'da oldukça güzel bir otel ancak denize biraz uzak, fakat son derece zevkli döşenmiş, şık bir otel. Eğer Akyaka'da balayı düşünüyorsanız ve ekonominiz el veriyorsa bu ikisinden birini tavsiye ederim. Eğer Ekonomik şartları zorlamak istemiyorsanız veya Akyaka hakkında daha çok bilgi edinmek istiyorsanız bana özel mesaj atarsanız, size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Belek ve Kemer tarafları çok güzel bir o kadar da tuzlu. Çeşme ve Bodrum da popülerlerin başını çekiyor. Ayvalık ve Altınoluk civarlarını öneririm. Googling... :)

Ama evlenen ben olsaydım bir adaya gitmeyi düşünürdüm.. Bozcaada ve Gökçeada'yı da listeye alın derim..

Turgutreis' te Fiorita' ya da bakabilirsiniz. 3 yıldızlıdır. Herşey dahil giderseniz rahat edersiniz. Fiyatları da iyidir. Bir turla gitmenizi öneririm. Biz Beşiktaştan tur otobüsüyle gitmiştik. Bir hafta sonra yine aynı otobüsle Beşikta' a bıraktılar. Yolculuk da, otel de rahattı. Biraz küçük bir oteldir. Açık havuzu var. Yat limanının çok yakınında. Bir de Bodrum çevresine tekne turları olanağı var.
İyi tatiller.

göcek öneririm ben =)
ya da ören

Kesinlikle Akyaka...
Balayı için çok güzel bir yer. Sakin ve güzel.. Doğa ile iç içe bir balayı geçirirsiniz.
Otel konusunda sıkıntı çekeceğinizi zannetmem. Uygun fiyatlı oteller mevcut. Ziraatçılar Derneğinin otelini tavsiye ederim. Yarım pansiyon ve uygun fiyatlı.
İsterseniz bi arayıp ayrıntılarını öğrenin.

Ziraatçılar Derneği Oteli: 0252 243 44 02

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Aydın
bende yorumumu eklıyım ama bu sanırım benım hayalımdekı balayı gıbı bırsey olucak :)
biraz pahalı olabılır ama o kadar da ucuk fıyatlar degıl 5 6 gun cıvarı bir mavi yolculuk yaz ayları icin vazgecilmez olabılır bence marmaris fethiye bodrum ve alanyada cok guzel turlar duzenlenıyor 5 6 gun boyunca koyları gezıyorsunuz denıze gırıyorsunuz ymek yıyorsunuz ıstersenız karaya cıkıyorsunuz balık tutuyorsunuz dalıyorsunuz nerdeyse denızle ılgılı olan herseyı yapıyorsunuz

mavi yolculugun avantajı teknede murettebat la bırlıkte max 20 25 kısı oluyorsunuz :) sonucta kalabalıktan hoslanan oldugunu sanmıyoum:)

• Beğen
ben dayanamadım bıraz arastırdım bu sitede ayrıntılı bılgı yazıyor

fiyatlarda 7 gece 8 gün icin 350 euro cıvarı hersey dahıl ve gezmedık yer kalmıyor gıbı:) gecelıgı 50 euro ya gelıyor ii bir fiyat:)

arkadaşlar, bu ülkenin neredeyse 15 yıllık turizmcisi olarak , cennet ülkede balayı için tek yer tavsiye ederim . oda Kalkanda PATARA PRINCE dir ... bu web adresinden incelenebilir. (link)

çok ucuz olmamakla beraber, herşeye değerdir ... inceleyiniz , 6-7 günlük vasat bir yerdense 3-4 günlük bir patara tatili muhteşem olacaktır. Mekan Kalkanda ulaşım çok kolay değil ama fotolara bir bakın uzun yollara değeceğini anlarsınız,

eğer imkan elveriyorsa deneyin derim , bana dua edersiniz....

• Beğen
@Ginger Fergus

evet biliyorum orayı gercekten super bir yer :);)
oooo tavsıyeler cogalıo:p

indirimler yapan bir site. belki bu da faydalı olur ücretler konusunda.

Hayırlı olsun şimdiden. Darısı bize.

PATARA PRINCE güzelmiş....bora nın dediği gibi mavi yolculukda harika olur.
bu arada heyecanınızı da, herşey kusursuz olsun isteğinizide anlıyorum şimdiden mutluluklar...

@aydin

Aydın'cım merhaba

Birbirini seven, gelin ve damat beraber olduktan sonra 5 yıldızı oteli, tatil köyünü ne yapacaksın. Gönüller bir olduktan sonra, şöyle deniz kıyısında , küçük tertemiz, yıldızsız bir otel bile olsa , sana orası 5 yıldızlı otel gibi gelir.
Bu gün nereye gidersen git bu dediğim gibi bir otel, pansiyonu rahatlıkla bulursun. Abi bana Antalya da bir yer ara bul dersen, hemen aramaya da başlarım.
Zaten senin, eğer elin bol paralı olsa, gelip burda 5 yıldızlı tatil köyü adresi sormazsın. Ben seni anladım. Antalya da güzel temiz ucuz bir yer ararsan haber ver araştırayım

Sevgi ve selamlarımlz.

Tavsiyeler de bulunurken, lütfen ticeri icerikli link'leri yazmayınız, bunu özel mesaj yoluyla yapabilirsiniz...
Sevgili Aydın size Antalya / Alanya, İncekum civarını tavsiye ederim, harika denizinin yanında, 5 yıldızlı otellerin oldukca da hesaplı olduğunu söyleyebilirim..
Unutmadan erken rezarvasyonlar 1 Mayıs itibariyle son buluyor..
Mutluluklar.

Tum oneriler icin ayri ayri tesekkur ederim. Su an icin genel bir degerlendirme yapacagiz bakalim.

Ender abi dediklerine aynen katiliyorum, beni tam anlamiyla anlamissin. Zaten bizim gozumuzde yukseklerde degil (ehh birazcik ta mecburiyetten :) ) 8 sene ayrilik sonrasi zaten yok oyle olmaz boyle olsun vs.. diye de problem etmiyoruz zaten. Teklifin icin de ayrica tesekkurler abi. Antalya'da karar kilirsak mutlaka danisacagim abi sana.

Hoskalin..

Geri