Scudo Sports

Bakım Sonrası El Temizliği

Ahmet Ersöz

Forum Demirbaşı
Tepki
903
Bisiklet
Specialized
Bisiklete bakım yaptıktan sonra elinize bulaşan yağı çıkarmada sorun yaşamayan yoktur.

İşte mucizevi bir krem: PAVELIN.

Kirli elimize nohut kadar sıkıyoruz ve iyice ovalıyoruz. Sonra su ile yıkıyoruz. Ellerimiz tertemiz. Gözlerinize inanamayacaksınız.

Buradan inceleyebilirsiniz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´ ve binRR
Scudo
Gaz yağı kullanıyorum genelde. Oldukça güzel çıkarıyor. Üstüne de güzelce yıkıyorum elimi sabunla. Bence bu yeterli. Ama cildiniz çok hassas ise kullanmayın..

Bende de boza kıvamında ve renginde bir ürün var. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum (Almanca'm yok çünkü) ama çok güzel çıkarıyor. Yağ gibi maddeler ile çok haşır neşir olanlar kullanıyormuş.

@Serden Us

Aynı ürün olsa gerek nitekim bu da boza renginde ve kıvamında.

@Ahmet Ersöz

Aynıdır o halde büyük ihtimalle. Benzin/mazot/gaz gibi şeylere göre çok daha kolay çıkaran ve rahatsız edici kokusu olmayan bir temizliği var. Tavsiye olunur. ;)

Aslında çok gerekli birşey buralarda bulabilir miyim acaba? Bir araştırıyım. Böyle birşeyin olduğundan haberim yoktu :) Ben genelde bulaşık detarjanıyla girişirim ellerime biraz zorlansamda iyi çıkarıyor ama tırnak aralarına girmiş yağı pisliği çıkaramıyor kötü bir görüntü oluyor ellerde. Aslında işe başlamadan önce ince eczanelerde satılan eldivenler var onlardan takıp başlamakta mantıklı olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: ayakkabi
eldiven kavrama sorun yapıyor ayrıca sıkışıp hemen yırtılıyor. bence en mantıklısı bu pevalin

• Beğen
Tepkiler: Buğra Celayir
Anladım eldiveni denememiştim daha önce demek ki denemem yanılmamla sonuçlanacaktı :) Bu krem acaba hırdavatçılarda mı yoksa eczanelerde mi satılır? Arkadaş hırdavatçi sitesine link vermiş ama

sanırım hırdavatçılarda var internet satışı var mı diye araştırdım ama 10 lt var o da fazla daha uygun bulursam özelden link atarım siz bulursanız siz de paylaşırsanız sevinirim

@felis911

Bu ürünün ithalatçısı Peva Temizlik Ltd. (Anadolu'da da bir çok yetkili satıcısı mevcut)

İletişim bilgileri: (link)

Not: Bende 20ml'lik tüp şeklinde var, 15-20 kullanım gidiyor.

@Mehmet Ser

Evet amonyaklı cif eldeki yağları çıkarmak için birebir. Hatta ben bisikletimdeki yağları da fazla bastırmadan cif'le temizliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@Muammer D.

Kadrodaki sert lekeleri ve sürtmeden dolayı yapışan boyayıda atar kadroyuda parlatır ama jantları beyaz toz bırakır :in:

• Beğen
Tepkiler: Muammer D.
bir arkadaşımdan pevalini aldım kullanıyorum. cif, deterjan, tiner, gazyağı herşey hikaye bu ürün çok iyi çıkarıyor. ayrıca pevalin sadece marka buna benzer ürünlerden çok fazla var tabi bulanilirseniz. en son kendi kendime yapabileceğim bir formül buldum onu deneyeceğim, şuan malzeme tedarik aşamasındayım

Geri