Scudo Sports

Bağcılar

Şimdilik eldiven kask bende de mevcut değiller. ( Birde yaşadığımız çevrenin o bakışları olmasa :) ) Benimde kondisyonum mükemmel sayılmaz 6 yıl sonra 1 ay oldu bisikleti alalı. Bir günde 60 km yol yapabiliyorum tabi bu yol düz yol :) Yokuşlarda bi tıkanma söz konusu olabiliyor. Sonraki gün ayaklar kendinde değil.
Bu hafta sonu buluşabilirsek bi şekilde tanışma maksatlı iyi olur. İllaki uzaklara gitmemiz gerekmiyor hafta içi hafta sonu müsait olanlarımız ile kısa-uzun kondisyona göre gezintiler yapabiliriz. Maksat bisiklet ile beraber zaman geçirmek spor yapmak.
İlk aşamada kısa mesafelerden başlayıp zamanla uzun yollara, diğer bisiklet grupları ile sürüşlere katılabiliriz. Ama önce bi buluşmak gerek :)

Scudo
yağmurlar tam kesilse akşam iş çıkışı bisikletle çıkıcam da güvenemiyorum.
bu hafta sonu başka işlerim var.
ama bu haftadan sonra havalar güzelleşiyormuş. sizede uyarsa pazartesi ve sonrası için akşam turu yapabiliriz.
iş çıkışım 7 evden 8 de falan çıkarım ben sizede uyarsa.

@Özer Koç
Bisikletliler derneğinin facebook da ki yazısında okudum kesinlikle kask bulundurmak zorunlu diyor bende daha alamadığımdan katılmıyorum artık önümüzde ki seneye inşallah :) Ama 22 haziranda ki tura katılmayı istiyorum bakalım bir sorun olmazsa katılıcam.Aynen bence de olmalı ne eksikliğimiz var hem görüntü olarak ta bağcılarda ki insanlara da belki bisiklet sevdasını kaptırabiliriz :D Bazı semtlerde ki bisikletçi arkadaşların grupları var görmüşsünüzdür bence bizde güzel şeyler yapabiliriz :)

@c. kırmızı

Benimde evden çıkışım 8'i buluyor. Bana uygundur. Dediğim gibi bi buluşabilirsek gerisi bi şekilde gelecektir :)

ozaman pazartesi akşamı aksilik çıkmazsa buluşuyoruz :)

Bağcılar meydanı uygunsa pazartesi akşamı okeydir :) beni resimdeki kırmızı astrodan tanırsınız :)

tmm ozaman pazartesi saat 8 yada en geç 8:30 da. muhtemelen bende kısa pantolonla gelicem siyah corratec benide öyle tanırsınız. :D
kısa pantolon olmasada paçasını çoraba geçirmiş biri görürseniz oda olur :D

Tamamdır pazartesi bağcılar meydanda buluşuyoruz bende de Salcano city sport 40 var siyah yeşil :D ee peki saat kaçta buluşucaz siz 8 de evden çıkarım demişsiniz 20.30 21.00 arası buluşalım o zaman uyar mı ? 21 e kadar gelenleri bekleriz sonra da yola çıkarız o zaman

en iyisi pazartesi gün içinde gene yazışalım. olmadı telefon numaralarımızı alır ararız oraya gidince :D

• Beğen
Tepkiler: servet34
tahmini saat belli ama yine de dediğin gibi konuşalım pazartesi tam saat öyle ortaya çıkar

Beni de yazın listeye. Beyaz astro. Bugünkü bisiklet festivalinin 1. günü baya iyiydi. biraz bekledik ama iyiydi :)

• Beğen
Tepkiler: servet34
murat batuhan ve ben dün gece turu yaptık.
özerin de gelmesini umuyorduk ama özer için aksilik çıktı :)

bağcılar meydanda bakırköy sahil. sahil yolundan yeni kapı miting alanına kadar gidip aynı rotadan geri geldik.
gece turu bambaşka bişey. ne güneş var ne sıcak hava :D

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

bişe farkettim de. benim bisiklet muratın bisikletinden destek alarak duruyodu. niye sola doğru yatarak duruyo bu nalet olası :D

• Beğen
Tepkiler: Özer Koç
Keşke ben de gelebilseydim ya :( Artık bir dahakine

Arkadaşlar bende Bahçelievler civarindayim isterseniz turlariniza bende katilmak isterim.

ramazandan sonra ayarlayabiliriz.

Herkese selamlar. Yakın zamanda arkadaşıma ve kendime almış olduğumuz Salcano City Sport bisikletlerimizle müsait oldukça şehir içi şehir dışı yolculuklar yapabileceğimiz arkadaşlar arıyoruz. Herkese iyi pedallamalar :)

merhaba. ben güngörende oturuyorum. güngören bisiklet grubu olarak kale center çıkışlı turlar yapıyoruz. her zaman bekleriz. sadece güngören degil çevre ilçelerden de gelenler var grubumuza. iyi günler.

Merhaba arkadaşlar. Bağcılar ve civarı kimler var?

• Beğen
Tepkiler: zoat
Ben parsellerdeyim :)

• Beğen
Tepkiler: gürkan321
Geri