Scudo Sports

Bafa Gölü kıyısında kamp...

mete semiz

Üye
Tepki
28
İsim
Mete Semiz
Bisiklet
Fuji
Selam;

İzmir-Kaş turumun 1. etap durağı olarak Bafa Gölünü düşünüyorum. Son zamanlarda orada kamp kuran arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Scudo
Merhaba, anayol (söke-milas yolu) üzerinde değil ancak gölün karşı kıyısında kalan Kapıkırı Köyü'nde Karia Pansiyon var. Bisikletle gitmedim ancak defalarca tırmanış için gittim; çok severim ve tavsiye ederim. Eğer ücretsiz kamp yapmak istiyorsanız o civar SİT alanı; kalan yerler de sahipli zeytinlik. Yine de sahiplerinden veya etraftaki birilerinden rica ederseniz kimse hayır demeyecektir. Bu arada Karia Pansiyon'un sahibi Emin Abi çok fazla para almayacaktır hele de öğrenciyseniz.

Teşekkür ederim.
Öğrenci değilim ama tavsiyenizi hemen not aldım.

Adını hatırlayamadığım bir yerde çadırda kalmıştık. Çadır kurmak için açık bir alan, birkaç da bungalov tarzı kulübe vardı diye hatırlıyorum. Göle birkaç metre uzaklıktaydı.

• Beğen
Tepkiler: Kazım kuru55
Bafa Gölünde yüzülebiliyor mu? temiz midir? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

Suyun içindeki kale olan Kapıkırı tarafından girip yüzdüm. Mevsimine göre bazen durgun olunca bulanık olabiliyor, ben yüzerken gayet berraktı.

• Beğen
Tepkiler: bis212 ve hkn.
Geri