Scudo Sports

Babam yeni bisiklet almamı istemiyor!

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Bisiklet düşmanı biri değil kendisinin klasik Bisan'ı var ben yol bisikletine geçmek istiyorum Salcano'nun XRS 040'ında karar kıldım para da biriktiyorum ancak bu saatten sonra bisikleti ne yapacaksın diyor ve ikna edemiyorum ne yapmam lazım?

Scudo
@Harun Salcı

Kendiniz biriktirirseniz karışacağını sanmıyorum.

@Harun Salcı

Motosikletle ilgili videolar çeken canlı yayın yapan bir abim var Barkın Bayoğlu belki tanıyan vardır. Aileyi ikna etmekle ilgili sorularda kesin cevabı "ikna olmazlar abi; sen bir işe gir, biriktir paranı, al motorunu" oluyor.
Bende imkanınız varsa bir işte 2-3 ay çalışıp biraz kenara para koysanız istediğiniz bisikleti alabilirsiniz diyorum. Hatta suan harçlığınız ile geçiniyorsanız kazandığınız parayı direk bisiklete verebilecekseniz daha kolay olur sizin için.

@Berkay*

Şuan babamın yerinde günlük 20 TL alıp çalışıyorum zaten. :)

@Harun Salcı

hahah :) aynen bende

Sabredip para biriktirmeye devam ederek alman senin için daha iyi olur. İnsanın kendi parasıyla aldığı birşeyin zevkini hiç bir şey vermez.

İlk bisikletimi babam almıştı, değerini bilmedim hiç. 2 buçuk ay çalışıp 3 gün önce kendime yeni bir bisiklet aldım ve bisikletten aldığım zevk bambaşka :) Sabredin sizde, değicek :)

@BF Okuru

6 ay gibi bir süre biriktirmem gerek. :agla:

@Harun Salcı
Sevdiğin ve istediğin bir şey için sabır önemlidir. O yüzden sabret.

@Harun Salcı

Belki bu süre içinde babanda senin azmini görüp yardımcı olabilir. Yardımcı olmasa dahi kendin için 6 ay çalışmak çok değil gibi.

@Berkay*

YGS LYS'ye 2.kez hazırlanmam gerek. İşte çalışmayacağım yani.

aklını çelmek istemem ama salcano tavsiye etmiyorum çok arıza çıkarıyor..

@Harun Salcı

@Hasan Tunalı

4 senelik Impetus'um var sadece jantta sıkıntı çıkardı.

O kadar paralık yol bisikleti alacağıma 200-400 TL ye klasik yol bisikletleri valırdım. Daha sonrada adam akıllı yol bisiklet alırdım Ucuz klasik yol bisikleti kıstırıp bir tane al.

Arkadaşlar maalesef merkeze 8 km uzakta bir yere taşınacağımız için ve üniversiteye başlayacağım için bisiklet kariyerimi 5 yıllığına sonlandırmak zorundayım. Neymiş ailem ben üniversitedeyken bisiklete sahip çıkamazmış, eve de koydurmayacakmış. Eski bisikleti de satmak zorundayım. Kendinize iyi bakın.

Geri