Scudo Sports

Babalar ve Kızlar

Scudo
Elinize, emeğinize sağlık, çok güzel bir video olmuş.
Küçük kardeşlerimizi ve onları bu spora teşvik eden büyükleri kutluyoruz.

@sottozero

Benim de...

http://i980.photobucket.com/albums/ae282/ozgurarslan/Hosgedin%20Mehmet%20Emin/DSC00559.jpg

Oğlum Mehmet Emin ARSLAN, BABLAR VE KIZLAR etkinliğini yaptığımızda henüz doğmamıştı. Yeni etkinliğim her halde BABALAR VE OĞULLAR olacak sanırım...

Uzun yıllar bitmeyecek bir tura çıktı oğlum.

HOŞ GELDİN OĞLUM! HOŞ GELDİN BABAM!

@felis911

Öyle olmasını umut ediyorum...

@Atagün Elma

Ne mutlu bize ne mutlu hayat enerjisini yakalayabilenlere.

Yerköprü Şelalesi
Beyşehir Gölü
Loras_Altınapa
Altınapa_Kent Ormanı Gezimiz
Geçmişten Bugüne II
Zamana Yolculuk
Zamanda Yolculuk II
Dünya Kalp Günü
Kestel Yaylası 10_10_2010
Kadınhanı_Kestel 17_10_2010
Meram_Dere 2010 "Bindik Bir Alâmete"
(A)YAZ AH YAZ!
SEYİRCİ KALMA OYNA!
Babalar ve Kızlar

ayaklarınıza sağlık.kızlarınızla beraber çok keyifli bir tur gerçekleştirmişsiniz.paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Özgür ARSLAN
:Skull-175 İşte gerçek bir baba sizi kutluyorum Özgür abi süpersiniz baba ve kız ne güzel uyum içinde ve bisiklet sevginizi kızınıza aşılamaya çalışmanız çok hoş teşekkürler :in:

• Beğen
Sonuna kadar slâyttı izledim. Çok güzel hazırlamışsınız ve o anı yaşamışsınız.
Sürekli geride ve yolun solunda devam etmişsiniz. Hep koruma duygusu olarak düşündüm. Aman aklım kalmasın, geride neden kaldı gibi. Bunları hissettim.

Sizlere ve evlatlarınıza sağlıklı bir yaşam diliyorum..Selamlar.

• Beğen
cocuklarına bu sporu sevdiren,teşvik eden ebeveynler.sizlere cok teşekkür ederim.inşllah çocuklar ilerde birer bisikletçi,şampiyon olurlar.sevgiyle kalın.

allah size ve kızlarınıza uzun ömür versin en kötü gününüz böyle olsun sağlıcakla bol pedallamalar

Çok güzel çok neşeli bir video olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler.

İzlerken çok sevindim ve duygulandım.
İnşallah benimde ilerde böyle güzel bir evladım olur da böyle güzel günler görürüz :)

Sağlıcakla...

gerçekten tebrikler.bütün babaların gönlünden geçen bir video paylaşımı olmuş. hepinizi kutlarım.darısı oğlumla bana.3.5 yaşında şimdiden yetştirmeye çalışıyorum.yürekten tebrikler

Çok tebrik ediyorum en başta sizi daha sonra eşinizi ve kızınızı çünkü her eşin buna izin verebileceğini sanmıyorum :) inşallah kızınız ve oğlunuz ileride büyük başarılara imza atarlar

Geri