Scudo Sports

Baba oğul bisiklet yarışında kapıştık.

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi, yazdıklarının hepsinin altına imzamı atıyorum.
Kalemine sağlık.

@Adem Kaya

Teşekkürler Adem.
Büyüdüğünde doğa sporlarında devam etmek isterse bütün gücümüzle
destek olacağız.

@Ali Aşkar

Teşekkürler Ali.
İnşallah, doğa ve bisiklet sevgisi anne sütünden hemen sonra. :)

Scudo
artık remorklarda değil kendi bisikletine binip ebeveyn peşinde pedallama zamanına az kalmış. Allah bütün yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı ömürlüler nasip etsin. onlar bizim meleklerimiz, masum ve nazik çiçeklerimiz. yetiştirmek çok önemli. Allah hepsini korusun.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@meseduzu

Evet 2 yıl sonra kendi bisikleti ile uzun turlarımıza katılır diye düşünüyoruz.
2016 da yani.
O zamana kadar bu yıl kullandığımız wee hoo denen tandem ile pedal çevirmenin zevkini yaşamaya devam edecek.

Çocuklar dünyanın çiçekleri. Amin amin.

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
@Kudret Kurtcebe

Kudret abim çok güzel ve yerinde söyledin,
ben daha 21 yaşındayım azıcık ucundan da olsa eski topraktan sayılırım ki benim doğduğumda cep telefonu nedir bilinmezdi.. büyüdüğüm çevrem genellikle çayır çimen dağ köy ve ufak kasabalar oldu o zamanlardan aklımda toprak kokusu, taze çimen kokusu, orman çiçeklerinin o büyüleyici kokusu kısacası saf doğa kalmıştır ki şuan ki neslin mahrum kaldığı kör noktadır. Evet biraz büyüdüğümde ise köyüme sık sık gidip toprakla oynamayı, fındık ağacından ok kızılcık dalından yay yapmayı aksatmadım ve en önemlisi köyümdeki arkadaşlarımın dostluğunu araya yabancı maddelerin girmediği haliyle en saf haliyle .. biraz daha büyüdükten sonra ise hafta sonları köyüme gidip sadece 2 günlüğüne de olsa eski günlerime dönüp dilediğince yaşar oldum dombiliç, çelik çomak, patates tarlasında futbol ve akşamları kuzine etrafında sıcak sohbet ve demli çay...Artık büyüdük Biraz olgunlaştık ve o günleri anar oldum ama sadece anmak.. vakit bulamaz hale geldim bulduğum zamanlarda ise zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım çünkü olması gerekenler yoktu atalarımız bizi bağlayan ve bir araya getiren.. değirmenimiz artık çalışmıyor, ellerimizle açtığımız kuyular kurumuş, en samimi dostlarım şehirde iş bulmuş ve en kötüsüde patates tarlamızın yerinde artık bir villa var... Burda görünmeyen bir bağ var kudret abi bu bağı her ne olursa olsun koparamaz çünkü bu bağ koskoca bir mazi ile harmanlanmış kopamaz... Bisiklet sevdamın temelinde bu yatar işte çünkü o zaman sürdüğüm bisikletim beni hala aynı yerde aynı şekilde taşıyor benim bu bağım bisiklettir beni maziye bağlayan, o zamandan bu zamana Benimle değişmeden kalan TEK parçam...

Bisiklet bir kültürdür, çocukluk hayalimize sahip çıkalım..

@Faruk Emre Kaya

Çok güzel yazmışsın.

@Soner Sarihan

Doğayla kurulan bu bağı, kopmak üzere olan bu bağı bir nebze de olsa bisikletle eğlenceli hale getirip tekrar güçlendirmek amacım.. Başta ben ve beni anlayanlar topluluğu çevremde var olduğu sürece başarabileceğime her zaman inanıyorum her ne kadar her yer betonarme olsada.. İnşallah bende çocuklarımla sizin gibi yarış içerisine girip kaybederim..

Bisiklet bir kültürdür, çocukluk hayalimize sahip çıkalım..

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
yetişkin bir birey olduğunda, arkadaşlarına dostlarına sevdiklerine anlatacak çok hikayesi olacak. :) Allah nazarlardan saklasın bahtı güzel olsun yavrunuzun :)

@Hakan Yaroğlu

Teşekkür ederiz.
Hafızanın bir bölümünde "Torunlara Hikayeler" diye bir kısım var, oraya çok şey doldurmak gerek hayat boyunca. :)

• Beğen
Tepkiler: Berk E.
Geri