mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.446
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bundan iki hafta önce cube sl road pro fitnes bisikleti erdoğanlar bisikletten aldım. Malumunuz havalar yağışlı ilk aklıma gelen yeni bisiklete yeni çamurluklar almak oldu. Delta bayinden bu bisiklete sks çamurluklar yakışır diyerek tam çamurlukları alacakken bisikletin çamurluk monte edilen maşadaki deliğinin olmadığını fark ettim. Herhalde bisiklete tasarım gereği montaj deliği açmamışlardır diye düşünüp maşa ayaklarına monte edilen mighty gibi portatif çamurluklara yöneldim. Oysaki bugün ilgili bisikletin resmi sitesindeki fotoğrafına bakarken bisikletin ön maşada montaj deliğinin olduğunu gördüm. Gerek bisikletin satıcısı Erdoğanlar bisiklet gerekse de üretici firma cube bike' a bu durumu yazmadan önce konuyu bisikletforum yazarlarıyla paylaşayım dedim. Bisikletin bu durumu bir imalat hatası olabilirmi. Yani çamurlukları monte etmeye engel bir durum sözkonusu. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
Üretici firmanın sitesindeki bisiklete ait fotoğrafta montaj deliğinin olduğu görülüyor. Almış olduğum bisikletin fotoğrafını da daha sonra ekleyeceğim.
(link)
Üretici firmanın sitesindeki bisiklete ait fotoğrafta montaj deliğinin olduğu görülüyor. Almış olduğum bisikletin fotoğrafını da daha sonra ekleyeceğim.
(link)