Scudo Sports

B.cekmece'den Selimpasa ve otesi turu...Her Cumartesi yapmaya calısıyoruz...

@fairway

Buyuk Migroslar'da genelde var .... Tabii ki cocuk oyuncakları bolumunde...Bu yuzden kafa olcusu ile ilgili problem yasayabilme ihtimaliniz yuksek...Ama siz yine de bakın derim ben....

Bunun dısında en yakın kask ve eldiven alabilecegin yer Bakırkoy maalesef...Metin Bisiklet var orda...Ben ordan alısveris yapıyorum...Her butceye uygun malzeme var...

Scudo
Oy Oy Oy Oy Hadİ Hayirlisi Bakalim Ben Gelmeden Ekİp Hazirkita Beklesİn
Gecen Hafta Keyİf Gezİsİ Oldu Bu Hafta Nefes Acma Olacak Şİmdİden SÖyleyeyİm

@trinity72

Beylikdüzü migros içinde 5M migrosta (az çeşit) buldum. Beğenmediğim için almadım. Daha sonra carrefour beylikdüzü içinde fin sport ta kask ve eldiven buldum ayrıca bisiklet sporu için başka malzemeler de mevcuttu. İşletme ve ilgi açısından memnun kaldığım için tavsiye ederim.
Yarın içinde antreman oldu. görüşmek üzere

Bizim grup selamlar...:)
Arkadaşlar tur çok güzel geçti. Ben çok eğlendim. (şu anki kas ağrılarımı anlatmıyayım :) )
Trinity72 çekilen fotolarıda eklede bakalım nasıl çıkmışız...:)
Herkese tekrar selamlar

@fairway

Selam Selim...

Inan bende hem cok eglendim hemde saolsun Serkan'dan cok sey ogrendim diyebilirim...Nası ruzgar yedik ama Selimpasa'dan donuste.......Ve benim bisikletin de artık gitmedigini daha dogrusu gidemedigini gordum....Disliler yetmiyo artık...:) Yani kondusyon yukseliyo ama bisiklet yetmiyo artık..En kısa zamanda buna bi cozum bulmam lazım...

Fotolarımızı forumda ilgili Fotograflar bolumunde bulabilirsiniz arkadaslar...

Katılan tum arkadaslara tesekkur ederiz...

Selamlar...

@trinity72
He bu arada Çamurdan öğrendim sağolsun öndeki bisikletin arkasında kalırsan rüzgarın direnci azalıyormuş ve daha az güç ile daha hızlı gidilebiliyormuş. Bunu bizzat Trinity nin arkasında o bayır aşağı rüzgardan pedal çevirirken ben arkasında (yaklaşık 15 cm tekerler arası) mesafede bırakın pedal çevirmeyi ona çarpmamak için frene basarak iniyordum:) yaklaşık 1 km kadar sürdü. (Bayır bitti zaten:))Buradan şu sonucu çıkardım ben; Eğer grup(yani en az iki kişi) olarak gidiliyorsa bisikletler arası mesafeler kısa tutulursa arkadaki daha az güç harcıyarak gidecek ve sıralama değişimli olduğu takdirde daha az enerji ile daha uzun yollar alınabilecek. Yada daha az mola ile daha kısa zamanda daha uzun yollar alınabilecek. Nascar yarışlarında bu şekilde yakıtın %10 daha az tüketildiğini ve son sürat rekorlarının bu şekilde kırıldığını duymuştum.
n

umarim daha cok katilimci ile devam eder geziler:)

@europeseko

Evet benimde beklentim bu yonde...Ayrıca Istanbul'a dondugunde seni de aramızda gormek isteriz...Henuz tanısamadık biliyosun..:)

Selamlar...

Selam Arkadaslar,

Ekipteki bazı arkadaslarımızın C.tesi gunu de calısıyor olması sebebi ile C.tesi gezilerimizi Pazar gunune kaydırmıs bulunuyoruz...Takip eden tum pedalsever dostlarımıza duyurulur...

Selamlar...

bakırköytarafına gelin burdan yol yapalım

@6500

Valla bizim ekibe sormak lazım bu durumu...Zaten bizimde Ramazan'dan once bi Sarıyer borekcisi procemizde var ama...:) Konusmak lazım arkadaslarla...

Uygun olursanız buyrun siz gelin bizim tarafa...Biz cok seviyoruz boyle Selimpasa ve otesine dogru uzamayı valla...Cok guzel bi parkurumuz var yani anlıycagınız... :)

Selamlar...

Yaa Trİnİty Hanim Grubun Gucunu Bİzede Ayirin Bİraz Sİzİ Takİp Edİyorum Cok Guzel İsler Basariyosunuz Kopuk Bİlek Lİftlerİm İle Katilmak Gelİyo İcİmden Pedallariniz Her Daİm Donsun.....

@seykem

Seykemcim sen iyiles daha coook gezeriz biz...:) ama once saglıgın...Fakat 23.07.2008 Carsamba aksamı Avcılar ziyaretimizde bisikletin olmasa bile seninle bi cay icip sohbet muhabbet edelim istiyoruz...Tabiiki senin icin de uygunsa..

Selamlar...

@trinity72

trinity ben su an sayfayı yeni actım tabi sevinirim sizi en iyi sekilde agırlamayı dusunurum beklerim kac kisiyiz kacta gelmeyi dusunuyosunuzz ....

@seykem

Seykemcim selam...

Irtibat icin telefonum 0542 275 95 85 ...Lutfen gizli numaradan arama yapma acmıyorum cunku...

Selamlar...

Geri