SerkanNamazcı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.993
- İsim
- Serkan Namazcı
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Selam Bisiklet dostları İnşallah iyisinizdir. İyi ve güzel bir Yılın Rabbim size de tüm müslüman Ailesine'de gelmesini temenni ediyor
Sizlere Saygılarımı iletiyorum.
Uzunn zamandır bisikletimden ayrı kalmam yeni bir şehir ve buna uyum sağlamam bir az zor oldu ...
Bisikletim geldikten sonra bir az sevinç bir az da burukluk vardır çünkü büyük şehirin büyük sorunları vardı .. Dikkatsizlik acele geçim sorunu , ay sonu gibi derler sitresler bir çok derdi vardır.. tabi bu banada yansımadı değil.
2hafta öncesinde bu turu kararlaştırmıştık ibrahim ozan arkadaşımla ama nasip değilmiş olmadı bende bir sonraki hafta yani bu bulunduğumuz günlerde gerçekleştirmeyi planlıyordum ama hava bana izin vermiyecek gibiydi ..
Fakat ben başladığım bir şeyi bitirmek için inatlıydım bir az ıslansamda olacaktı ...
Günler öncesinden hava tahminini son dakikaya kadar takip ettim hem tv hemde telefondan ..
Hava yağışlı değildi ve cuma günü acıyordu sadece cisemsi bir hava mecvuttu zaten evden cıkışımda ögle oldu..
Çarşamba gecesi iş yerimde son vardıyamdı ve geceliyordum cuma günüde tatil yaparım düşüncesi mevcuttu aklımda
Sabah 8 de paydos ettikten sonra 10-00 gibi yola koyuldum..
Hedef Darıca'dan topcular istikameti idi ..
Evden kısa sürede Gümüşvadi yolundan topculara ulaştım..
Ki öncesince gecen bir olayı da ileteyim.
yokuş aşağı inerken ögle gidiyorumki yol bir azda ıslak yol kenarlarında evler villalar mevcut.
(link)
Sonra ilerden bir ses havv havv bakıyorum sağa sola bir şey yok birde sesin yakınından gecerken tellere kocaman 2 metre sere serpe uzanmış kafasını dışarı fırlatmış beni selamlayan köpecik bir atlaşa tarkanın kurt'u Gibi benide bisikletimide sorgular Cinsten olacagından eminim neyse köpeklerin Hav hav seslerinden sonra Eskihisar'a vardım ilk defa bisikletimle arabalı vapura binecegim ..
Bir az vakit sonra Topculara vardıgımız zaman ...
tabi bu resim Eskihisar'a ait ..
(link)
buda denizin ortasındayız kuşlarda tura katıldı saolsunlar
(link)
(link)
Hele şükür geldik ... diyorsunuz her halde..
(link)
İnerken baktım bisiklet yerinde mi evet orada tüm ihtişamı ilen duruyor...
(link)
Ne Soğuk ne kara bulutlar beni durduramaz diyebilirdim ama bir kısmına kadar kaldırabilirdim tabiki sonuçta bizlerde fani birer insanlarız..
Hava kararıklıgı bir az dinsede yinede iç acıcı degil ama bizdeki '' bende ki mtb ruhu her tarafta varım dercesine ''Eyt bee yollar beni bekler .. Sözlerini hatırlatıyor bana tabi uzun zamandırda uzun yola gitmiyorum ... Özlem bu olsa gerek ...
(link)
Gelmeden önce Sıcak bir cayada hayır demem di
(link)
Devamı ....
Topculara yaklaştık kaptan iskeleye kaçma
(link)
Yüze yüze karşıya gitsem 2. metrede donarak ölürmüyüm ?
(link)
Aman kaptan buz dağı geliyorrr
(link)
Soğuk ama Sıcak bir gülücük '' Her şeye bedeldir!
(link)
Ee Artık Denizlere aşta gel serkan diyorsunuz sanki tamam tamam sakin olun..
Sonra A.vapur Limana yaklaşıyor ben hazırlıkları tamamladıktan sonra bir telefon geliyor ..
Arayan serkan abimiz... Neredesin indinmi gibi suallerden sonra taş köprüde olduğunu belirtiyor ve pedallamaya devam ediliyor
..
Yalovaya iniş çok güzel ve seri oluyor çünkü eğim yokuş aşağı...
Sizlere Saygılarımı iletiyorum.
Uzunn zamandır bisikletimden ayrı kalmam yeni bir şehir ve buna uyum sağlamam bir az zor oldu ...
Bisikletim geldikten sonra bir az sevinç bir az da burukluk vardır çünkü büyük şehirin büyük sorunları vardı .. Dikkatsizlik acele geçim sorunu , ay sonu gibi derler sitresler bir çok derdi vardır.. tabi bu banada yansımadı değil.
2hafta öncesinde bu turu kararlaştırmıştık ibrahim ozan arkadaşımla ama nasip değilmiş olmadı bende bir sonraki hafta yani bu bulunduğumuz günlerde gerçekleştirmeyi planlıyordum ama hava bana izin vermiyecek gibiydi ..
Fakat ben başladığım bir şeyi bitirmek için inatlıydım bir az ıslansamda olacaktı ...
Günler öncesinden hava tahminini son dakikaya kadar takip ettim hem tv hemde telefondan ..
Hava yağışlı değildi ve cuma günü acıyordu sadece cisemsi bir hava mecvuttu zaten evden cıkışımda ögle oldu..
Çarşamba gecesi iş yerimde son vardıyamdı ve geceliyordum cuma günüde tatil yaparım düşüncesi mevcuttu aklımda
Sabah 8 de paydos ettikten sonra 10-00 gibi yola koyuldum..
Hedef Darıca'dan topcular istikameti idi ..
Evden kısa sürede Gümüşvadi yolundan topculara ulaştım..
Ki öncesince gecen bir olayı da ileteyim.
yokuş aşağı inerken ögle gidiyorumki yol bir azda ıslak yol kenarlarında evler villalar mevcut.
(link)
Sonra ilerden bir ses havv havv bakıyorum sağa sola bir şey yok birde sesin yakınından gecerken tellere kocaman 2 metre sere serpe uzanmış kafasını dışarı fırlatmış beni selamlayan köpecik bir atlaşa tarkanın kurt'u Gibi benide bisikletimide sorgular Cinsten olacagından eminim neyse köpeklerin Hav hav seslerinden sonra Eskihisar'a vardım ilk defa bisikletimle arabalı vapura binecegim ..
Bir az vakit sonra Topculara vardıgımız zaman ...
tabi bu resim Eskihisar'a ait ..
(link)
buda denizin ortasındayız kuşlarda tura katıldı saolsunlar
(link)
(link)
Hele şükür geldik ... diyorsunuz her halde..
(link)
İnerken baktım bisiklet yerinde mi evet orada tüm ihtişamı ilen duruyor...
(link)
Ne Soğuk ne kara bulutlar beni durduramaz diyebilirdim ama bir kısmına kadar kaldırabilirdim tabiki sonuçta bizlerde fani birer insanlarız..
Hava kararıklıgı bir az dinsede yinede iç acıcı degil ama bizdeki '' bende ki mtb ruhu her tarafta varım dercesine ''Eyt bee yollar beni bekler .. Sözlerini hatırlatıyor bana tabi uzun zamandırda uzun yola gitmiyorum ... Özlem bu olsa gerek ...
(link)
Gelmeden önce Sıcak bir cayada hayır demem di
(link)
Devamı ....
Topculara yaklaştık kaptan iskeleye kaçma
(link)
Yüze yüze karşıya gitsem 2. metrede donarak ölürmüyüm ?
(link)
Aman kaptan buz dağı geliyorrr
(link)
Soğuk ama Sıcak bir gülücük '' Her şeye bedeldir!
(link)
Ee Artık Denizlere aşta gel serkan diyorsunuz sanki tamam tamam sakin olun..
Sonra A.vapur Limana yaklaşıyor ben hazırlıkları tamamladıktan sonra bir telefon geliyor ..
Arayan serkan abimiz... Neredesin indinmi gibi suallerden sonra taş köprüde olduğunu belirtiyor ve pedallamaya devam ediliyor
..
Yalovaya iniş çok güzel ve seri oluyor çünkü eğim yokuş aşağı...