Scudo Sports

Az Önce Gelen Mail Bisiklet Yolu İle İlgili

Piskiletci

Forum Bağımlısı
Tepki
2.547
Bisiklet
Corratec
Daha şimdi okudum çok sevindim sonunda bizi anladılar. En çok istedeiğimiz yere bisiklet yolu yapılıyor Denizli Belediyesini tebrik ediyorum:in:

Serhat Akbulut

Sayın Ali MENEMEN
Belediyemize göndermiş olduğunuz mailde bisiklet yolu yapılması ile ilgili bir talebiniz vardı. Şu anda yapımı devam eden Adalet parkında bisiklet parkuru yapılmaktadır. Ayrıca önümüzdeki aylarda Askeri alan sınırı boyunca yaklaşık 2500m uzunluğunda bisiklet parkuru yapılacaktır.

Scudo
Çok sevindirici bir olay. Belki de bu mail işi hızlandıracaktır.

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Evet askeriyedeki çalışmaları yakından gördüm. Şu an askeriyenin duvarları yaklaşık 3 metre kadar içeri alınıyordu.. Taa servergazi kavşağından akkonağa kadar olan bölümü görebildim şu an.. Adalet park ise yaklaşık 2 ay sonra hizmete girecek.

@Hasan Kuru
Şimdi neden biz sözünü unutanlardan değiliz dediklerini anladım;)

@Ali Menemen

Valla Nihat amcamın sözü söz. Sıra bu yolların hakkını vermekte. Bende adama dükkanda da o kadar söz verdim yani :p :D

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Belediye eğer bisiklet sürücülerinden bilgi almadan yol yapmaya kalkarsa Konya'daki duruma düşer.Konya'da bisiklet yolu var ama yol bisikletiyle gitmeniz için 2 kere düşünmeniz gerekli.

İnşallah istediğiniz gibi bir yol yapabilirler.

@Sertaç EKİCİ
Bu konuda haklısınız, bize sorulmadan yapılıyor. Şu anki yapılan yollarda bazı rahatsılıklar var. Mesela yolların birleştiği yere araba girmesin diye tam ortaya mantar taşlardan koymuşlar gece dikkatsiz bi sürücü çarpıp düşebilir, ayrıca yolların ışıklandırması yok. Umarım yeni yolda bunun önüne geçerler.

2500 Metre az değilmi burada 30 km lik bisiklet yolu var ama onuda sağolsun yayalar kullanıyors:boese157:

Yayaların bisiklet yollarını kullanması ile ilgili sıkıntı öyle zannediyorum ki heryerde var.

@Deniz Onur SARIOĞLU
"Aza kanaat etmeyen, çoğu hiç bulamaz."

İnşallah buralara da bisiklet yolu yapılır.

Geri