Scudo Sports

az kalsın bayılıyordum

Bende 2 suluk var.Birinde powerade ötekinde su gerçekten yararını görüyorum sıvı alımında 2 sulugun.Bencede bayılacak gibi oldugunda direk mola ver.Allah korusun bayılsan sana kim müdahale edecek.

Scudo
@Umut yener

Spor yapmak zaten insanı tok tutar benimde iştahım kapanıyor aç bisiklet sürmeye çıksam bile 10-15 dk sonra tok hissetmeye başlıyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Umut Y.
@Berke1903

Bende çıkmadan önce ve sürdükten sonra yemek yiyorum kilo kaybetmemek için :)

tecrübe kazanmışsın... bende yorumları baya okudum. başıma gelmedi henüz ama uyguladıktan sonrada sanırım gelmicek :) geçmiş olsun vesselam

Eveligün aynı durumu bende yaşadım hatta baş ağrım azaldı ama hala geçmedi, yaptığı bitkinlik ve kramplarda cabası, Seferihisardan Güzelbahce balıkçı haline kadar birer dk. lık iki mola vererek orta hızda devamlı rüzgara karşı gittim orada 20 dk mola verdim bu arada bir meyve suyu ile iki tane kıymalı çiğ börek yedim, dönüşte yine orta hızda geldim yolun yarısında iki şişe maden suyu ve yarım lt su içtim geri dönüşte ama sanki denize düşmüş gibi terden sırıl sıklam oldum toplamda 44 km yol katettim fakat gidişte rüzgara karşı 20 km beni baya baya bi zorladı, normalde 70 - 80 km lik turlarımda hiç bu kadar zorlanıp yorulmamıştım heleki çektiğim başağrısına bi anlam veremedim. Boyum 182 kilom 100, fazla kilonun dezavantajıymış demekki.

Aslında mevzuyu o kadar derine inipte çözülemeyecek birşeymiş gibi göstermeye gerek yok.

-İdeal kilo hesaplanıp kilo verilecek
-İdmanda mutlaka ama mutlaka susamadan sıvı takviyesi yapılacak

@Ertuğrul Mengi

-Yukarıdaki yoruma sonuna kadar katılıyorum.Çikolatadan uzak dur.Oun yerine kuru incir,kuru üzüm, özellikle ve özellikle MUZ-MUZ-MUZ.Neden çünkü muz çok yüksek ve çok hızlı bir enerji meyvesidir.
-Birden değil 2 idmanda bir tur mesafesini uzat.
-Uzun turdan döndüğünde mutlaka ama mutlaka hemen protein takviyesi yap.O zaman kas ağrıların cok cok azalır.Mesela 1 bardak süt,3 yumurta yada bir miktar beyaz peynir.Yada maddi durumun varsa spor gıdaları satan yerlerdeki protein tozlarından alıp kullanabilirsin.

sağlıcakla

Geri