Sorun şöyle arkadaşlar; pedala normal kuvvet uygulayınca ses olmuyordu fakat yokuşlarda yada hızlanmalarda kalın tonda bir tık sesi gelmeye başladı önce seleden sandım fakat ayaktaykende ses gelmeye devam ediyordu. Bugün sürüşten sonra bisikletimi yıkarken aynakolun sol pedalını biraz yokladım aynı sese yakın sesler geldi daha zorladım aynakolun sol kolunu içeri itebildiğimi farkettim. Aşağı yukarı 1 mm kadar aynakol içeri giriyor ben çekince geri çıkıyor. Göbek BB30 ,aynakol FSA.
Bir alyan anahatar bularak baya bir sıktım sol kolu zaten tek taraftan sıkılıyor. Şu an test edemedim ama frenleri sıkıp pedala bastığımda ses çıkmadı fakat hala çok az içeri girme çıkma oluyor. Başka bir sorun mu var ? Sorun var mı ? Yoksa sıkılması mı gerekiyordu sadece. Ya da göbek bakım zamanı mı gelmiş ? Yardımcılarınızı bekliyorum teşekkürler ?
(link)
Bir alyan anahatar bularak baya bir sıktım sol kolu zaten tek taraftan sıkılıyor. Şu an test edemedim ama frenleri sıkıp pedala bastığımda ses çıkmadı fakat hala çok az içeri girme çıkma oluyor. Başka bir sorun mu var ? Sorun var mı ? Yoksa sıkılması mı gerekiyordu sadece. Ya da göbek bakım zamanı mı gelmiş ? Yardımcılarınızı bekliyorum teşekkürler ?
(link)